Monday.com

(1 klantbeoordeling)

Monday is een bedrijf dat keihard aan de weg timmert met software voor project management, softwareontwikkeling, HRM, Marketing, Media en productie, IT en verkoop. Alle producten zijn er op ingericht om workflows te optimaliseren. Op die manier kun je bijvoorbeeld ook erg eenvoudig werken op afstand. Monday kenmerkt zich door een overzichtelijk en prettig design en goede integraties met andere software.

Project Management

De project management software van Monday is er op ingericht om projecten te beheren van het begin tot het einde. Plannen, einddoelen, monitoring en rapportage zijn onderdelen van het pakket. Monday biedt hierin ook verschillende methodes aan. Agile, Scrum, Waterfall, Kanban, Lean of PMBOK.

Verkoopmanagement

De software van Monday.com verkoopmanagement bestaat uit lead management, pijplijn management, het bijhouden van verkopen, lead overdrachten en het bijhouden van (maandelijkse) doelen. Deze processen worden inzichtelijk gemaakt in één groter geheel, en terugkerende taken kunnen geautomatiseerd worden.

HRM

Monday.com biedt een eenvoudige HRM tool die geen drempels opwerpt in gebruik. Daar ligt natuurlijk vaak een uitdaging. De tool helpt je bij alle HR processen. Dat loopt van recruitment, naar onboarding tot het dagelijkse management van medewerkers.

Softwareontwikkeling

Met Monday.com softwareontwikkeling houd je workflows onder controle van het softwareontwikkelingsteam. Je kunt hierbij denken aan Iteratieplanning, Bugs bijhouden, Backlogs & product roadmaps. Op die manier kun je planmatig door grotere en complexere software projecten.

Taak Management Software

Beheer alle taken met Monday Taakmanagement Software. Ontdek de plus en minpunten van Monday.com voor het beheren van de taken van jouw organisatie. De software van Monday.com maakt het mogelijk om taken en prioriteiten toe te voegen voor teamleden. Alles in één duidelijke oogopslag.

Marketing

Campagnebeheer, doelen, en het beheren van klanten. De Marketingsoftware van Monday.com is uitgebreid en kan gekoppeld worden aan vele andere software. Hierdoor kun je producten waar je dagelijks mee werkt (Mailchimp, Excel, Shopify, Microsoft teams, Jira etc) perfect integreren in de marketing planning.

Media & productie

Het beheer en de productie van media, kun je doen via de software van Monday.com. Zo hebben ze hulpmiddelen gemaakt voor videoproductie, maar ook voor je PR-strategie.

IT

De Monday IT-software helpt bij IT verzoeken, facility management, voorraad en bestellingen en projectmanagement. Op die manier worden interne IT processen gestroomlijnd en toegankelijk gemaakt voor de gehele organisatie.

software van monday voorbeeld

Voorbeeld van de Project Management Software van Monday.com

Website Gegevens

Werk samen aan projecten, processen en successen.

Extra informatie

Proefversie

Taal

1 beoordeling voor Monday.com

  1. Zakelijke Software

    Goede betrouwbare software voor Taakmanagement in de breedste zin van het woord.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *