MoneyMonk

(1 klantbeoordeling)

Moneymonk is een bijzonder vriendelijk bedrijf met zeer positieve reviews. Het bedrijf richt zich voor 100% op dienstverlenende ZZP'ers. Lees meer over deze focus!

Wie gebruikt deze software? MoneyMonk is zeer gebruiksvriendelijk waardoor het ideaal is voor ZZP'ers die niet zeer veel ervaring met boekhouden hebben. Wie gebruikt deze software? MoneyMonk is zeer gebruiksvriendelijk waardoor het ideaal is voor ZZP'ers die niet zeer veel ervaring met boekhouden hebben.

icoonProductdetails

Begin Prijs € 20 / Maand
Zie prijs details
Gratis Versie [icon name=”fas” class=”fa-check”] Ja
Gratis Uitproberen [icon name=”fas” class=”fa-check”] Ja, probeer gratis
Training [icon name=”fas” class=”fa-check”] Video's
[icon name=”fas” class=”fa-check”] Cursussen
Support [icon name=”fas” class=”fa-check”] Werkuren
[icon name=”fas” class=”fa-check”] Mail & Tel

icoonDetails Verkoper

URL Bedrijf MoneyMonk.nl
Hoofdkantoor Utrecht

icoonBoekhouden met MoneyMonk

Wij vinden het bij ZakelijkeSoftware.com heerlijk als er een partij is die een duidelijke richting kiest. In dit geval de dienstverlenende ZZP'ers. Voor deze partij biedt MoneyMonk een alles in één boekhoudpakket. Bijzonder fijn te gebruiken als je een ondernemer bent die niet teveel tijd & aandacht aan boekhouden wilt besteden. 

Focus op Ondernemers

Bonnen Scannen

Vele bankkoppelingen

Gratis proefversie

icoonOndernemingsvormen die passen bij deze software

Starters & ZZP'ers 0
MKB (2 tot 10 FTE) 0
MKB ( 11 tot 50 FTE) 0
Grote Organisaties 0

Meer over Boekhouden met MoneyMonk

MoneyMonk (   ) is één van de nieuwste aanbieders van boekhoudsoftware voor ondernemers. Het bedrijf werd in 2012 opgericht en voorziet op dit moment een paar duizend ondernemers van een online boekhouding. Eenvoud en flexibiliteit staan bij MoneyMonk voorop, wat duidelijk terugkomt in de website van deze aanbieder van boekhoudsoftware. De website heeft een frisse en overzichtelijke vormgeving, evenals de boekhoudapplicatie.

Het feit dat MoneyMonk de mogelijkheid biedt om een gratis proefaccount aan te maken maakt het bedrijf populair onder ondernemers. Bij veel ondernemers bevalt deze software dermate goed, dat ze na het gebruik van een gratis proefabonnement overstappen op een betaald account. Het proefabonnement is voor dertig dagen gratis te gebruiken, daarna vervalt deze. Dit is ten opzichte van andere online aanbieders van boekhoudsoftware aan de korte kant.

Kosten van MoneyMonk

Bij MoneyMonk worden verschillende abonnementen aangeboden voor ondernemers, namelijk: boekhouden, factureren en uren. Het pakket ‘boekhouden’ is hierbij het meest compleet en biedt eigenlijk alles wat de pakketten ‘factureren’ en ‘uren’ ook bieden, plus wat extra’s! Dit pakket kost voor iedere ondernemer €20 per maand, waarbij u maximaal tweehonderdvijftig periodieke facturen per jaar kunt versturen. Losse facturen kunnen onbeperkt verstuurd worden, ongeacht de grootte van uw organisatie.

Het ‘factureren’-pakket is iets beperkter dan het pakket ‘boekhouden’. Zo is het bij het ‘factureren’-pakket niet mogelijk om bonnen en facturen te uploaden, kunnen er geen rekeningen en bankafschriften worden opgevraagd en zit de BTW-aangifte niet standaard bij de mogelijkheden inbegrepen. Dit geldt wel voor het ‘boekhouden’-pakket. Voor het ‘factureren’-pakket betaalt u maandelijks tien euro.

Tot slot biedt MoneyMonk het ‘uren’-pakket aan, wat tevens het kleinste pakket is. Dit pakket kost u niks, maar maakt het enkel mogelijk om offertes op te stellen en een urenregistratie per project bij te houden. Het is bij dit pakket niet mogelijk om facturen op te stellen.

Functies en mogelijke koppelingen met MoneyMonk

MoneyMonk biedt voor ondernemers de belangrijkste functies van goede online boekhoudsoftware aan, zonder veel extra’s. Inkomsten en uitgaven kunnen eenvoudig geregistreerd worden. Daarnaast hebben zij ervoor gezorgd dat het uploaden van bonnetjes en binnenkomende facturen ook erg eenvoudig gaat. Let wel, laatstgenoemde mogelijkheid wordt alleen voor gebruikers van het ‘boekhouden’-pakket aangeboden. Met de beide andere pakketten is dit vooralsnog niet mogelijk.

Ook de mogelijkheid om offertes op te stellen, de urenregistratie van een project bij te houden en tot slot de factuur van het project op te stellen, maakt de boekhoudsoftware van MoneyMonk interessant. Mocht een klant niet betalen, dan kan na verloop van tijd een herinnering of aanmaning gestuurd worden. Standaard biedt MoneyMonk een koppeling met Mollie aan, dit is een payment service provider die betalingen kan verwerken. Door uw account te koppelen met uw account bij Mollie is het mogelijk om transacties rechtstreeks vanuit uw Mollie-account naar uw online boekhouding te kopiëren.

Extra aantrekkelijk voor de zzp-er

De laatste jaren is er een grote opmars van de zzp'er gaande in Nederland. Moneymonk speelt daar handig en goed op in. Zo hebben ze extra aandacht besteed aan het gemakkelijk invullen en registreren van de volgende punten:

  • Uren:  gemakkelijke urenregistratie voor uren die gemaakt zijn voor een bepaalde klant.
  • Projecten: gemakkelijk uren toevoegen aan projecten en duidelijk inzicht krijgen in het budget voor een een bepaald project.
  • Ritten: de ritten die gemaakt zijn worden gemakkelijk geregistreerd in de boekhouding.
  • Factureren: automatisch maken van facturen gebaseerd op projecten urenregistratie
  • Btw-aangifte wordt automatisch uitgerekend, hier heb je dus geen zorgen meer aan.
  • Rapportages
  • Offertes opmaken

Beschikbaarheid en gebruiksvriendelijkheid

Het feit dat MoneyMonk slechts drie pakketten aanbiedt en daarbij geen onderscheid maakt tussen verschillende formaten organisaties, maakt de diensten van het bedrijf erg overzichtelijk. Daarbij is het een groot voordeel dat u met een ‘boekhouden’-pakket van MoneyMonk een onbeperkt aantal facturen op kunt stellen, in tegenstelling tot veel andere aanbieders van online boekhoudsoftware. Vaak dient u hierbij na een x aantal facturen per maand over te stappen op een duurder abonnement, wat de bedrijfskosten als snel met enkele tientallen euro’s kan verhogen.

Ook de overzichtelijke werking van de boekhoudsoftware maakt MoneyMonk populair onder ondernemers. Het is heel eenvoudig om bepaalde functies in het beheerpaneel te vinden, waarmee inkomsten en uitgaven razendsnel kunnen worden ingevoerd. Door eerst een gratis proefabonnement aan te vragen bij MoneyMonk krijgt u een beter beeld van de mogelijkheden die de online boekhoudsoftware van dit bedrijf u biedt. Mocht het bevallen, dan kunt u overstappen op een betaald account.

Conclusie MoneyMonk

MoneyMonk is niet voor niets zoveel gekozen als boekhoudpakket door onze bezoekers. ( 100+ keer_ De software is erg gemakkelijk in gebruik en ziet er mooi en duidelijk uit. Daarnaast is de prijs van de pakketten aantrekkelijk. Naast het feit dat het goed is voor bedrijven, is het ook nog perfect ontwikkeld voor zzp-ers.

Tijdens onze MoneyMonk review is gebleken dat het tenminste één van de beste boekhoudsoftware oplossingen is die beschikbaar is. Voor ZZP'ers misschien wel: Dé beste.

Software Categorie

Artikelnummer: 7206 Categorieën: ,

Website Gegevens

Extra informatie

Bedrijfsvorm

Proefversie

Taal

1 beoordeling voor MoneyMonk

  1. Hypocrates

    Ideaal voor starters

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *