Mpluskassa

(1 klantbeoordeling)

MplusKassa is een specialist op het gebied van kassasystemen. Het merk is erg gericht op verschillende type branches waardoor iedere winkel of horecagelegenheid met de kassa's en software uit de voeten moet kunnen.

Wie gebruikt deze software? Grote en kleine ondernemingen in onder andere de volgende branches: Horeca, sport, retail, fashion, speciaalzaken, zorg & facilitair, snackbars & bakkerijen. Wie gebruikt deze software? Grote en kleine ondernemingen in onder andere de volgende branches: Horeca, sport, retail, fashion, speciaalzaken, zorg & facilitair, snackbars & bakkerijen.

icoonProductdetails

Begin Prijs Prijs op aanvraag
Zie prijs details
Gratis Versie [icon name=”fas” class=”fa-check”] Ja
Gratis Uitproberen [icon name=”fas” class=”fa-check”] Ja, probeer gratis
Training [icon name=”fas” class=”fa-check”] Video's
Support [icon name=”fas” class=”fa-check”] Mail & Tel

icoonDetails Verkoper

URL Bedrijf Shopify.com
Hoofdkantoor Canada

icoonWat MplusKassa?

MplusKassa biedt kassasystemen voor iedere branche. Door de modulaire opbouw kun je zelf kiezen welke functionaliteiten er nodig zijn. Dit maakt de software geschikt voor vele soorten bedrijven.

MplusKassa kent naast de modulaire opbouw vele koppelingen met andere software. Hierdoor kun je het kassasysteem goed laten communiceren met andere onderdelen en afdelingen van het bedrijf.

Solide kassa apparatuur

Koppelingen met andere software

Veel keuze

Goede service

icoonOndernemingsvormen die passen bij deze software

Starters & ZZP'ers 0
MKB (2 tot 10 FTE) 0
MKB ( 11 tot 50 FTE) 0
Grote Organisaties 0

Conclusie MplusKassa

MplusKassa biedt een modulaire opbouw voor het kassasysteem en bijbehorende producten. Je betaalt enkel voor wat je gebruikt, waardoor je dus ook niet teveel hoeft te betalen. Een keerzijde hiervan is dat je eenmalig wel een aantal flinke investeringen moet doen om bijvoorbeeld een Atos of CCV pinkoppeling wilt toevoegen. Dit geldt ook voor de verschillende koppelingen die je kunt maken met bijvoorbeeld de boekhouding, een webshop, personeelsplanner of een bestelmodule als thuisbezorgd. Dus een nadeel is dat alle extra`s apart geld kosten, een voordeel is dat je daardoor precies weet waar je aan toe bent.

Software Categorie

Artikelnummer: 6002 Categorie:

Website Gegevens

Extra informatie

Proefversie

Taal

Bedrijfsvorm

, , ,

1 beoordeling voor Mpluskassa

  1. Herman de Boer

    Goede bedrijfssoftware

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.