Offective

Bedrijfsadministratie van Offective voor midden- en klein bedrijf. Een uitstekend boekhoudkundig softwarepakket.

Wie gebruikt deze software? Offective richt zich voornamelijk op midden- en kleinbedrijf. Wie gebruikt deze software? Offective richt zich voornamelijk op midden- en kleinbedrijf.

icoonProductdetails

Begin Prijs € 8,40 / Maand
Zie prijs details
Gratis Versie [icon name=”fas” class=”fa-check”] Ja
Gratis Uitproberen [icon name=”fas” class=”fa-check”] Ja, probeer gratis
Training [icon name=”fas” class=”fa-check”] Video's
[icon name=”fas” class=”fa-check”] Cursussen
[icon name=”fas” class=”fa-check”] Blog met Tips
Support [icon name=”fas” class=”fa-check”] Werkuren
[icon name=”fas” class=”fa-check”] Tel + Mail

icoonDetails Verkoper

URL Bedrijf Offective.nl
Hoofdkantoor Hendrik Ido Ambacht

icoonBedrijfsadministratie Software Offective

Offective is een partij die veel gedaan heeft met feedback, hierdoor is de software voortdurend verbeterd en is het nu voornamelijk makkelijk in gebruik. Iets waar MKB'ers veel naar op zoek zijn: Duidelijke en eenvoudige bedrijfsadministratie software. 

Gunstig in Prijs

Veel Webwinkel Koppelingen

Goede Helpdesk

Gratis proefversie

icoonOndernemingsvormen die passen bij deze software

Starters & ZZP'ers 0
MKB (2 tot 10 FTE) 0
MKB ( 11 tot 50 FTE) 0
Grote Organisaties 0

Analyse van Offective als Boekhoudpakket

De visie op de website van Offective verklapt waar de organisatie zich op richt met haar boekhoudsoftware, namelijk: ZZP’ers en accountants van grote MKB bedrijven. Hierbij staat de gebruikersvriendelijkheid van de software voorop. Dit merkt u onder meer aan het feit dat er geen handleiding of opleiding vereist is om de boekhoudsoftware van Offective goed te kunnen gebruiken. Alle gegevens van uw organisatie worden met deze software op één plek verzameld, wat zorgt voor duidelijkheid en inzichtelijkheid in uw bedrijfsresultaten.

Kosten van Offective

Een van de voordelen aan de boekhoudsoftware van Offective is de mogelijkheid om de software een jaar lang gratis te gebruiken. Zeker voor startende ondernemers kan dit een reden zijn om voor de boekhoudsoftware van Offective te kiezen. Als startende ondernemer heeft u immers vaak nog niet het budget om te kunnen investeren in duurdere software. Ook voor accountants biedt deze optie mogelijkheden aangezien zij de boekhoudsoftware van Offective in alle rust kunnen proberen. Met een gratis account kan onbeperkt gebruik worden gemaakt van de modules die aangeboden worden.

Let op: deze actie geldt alleen voor startende ondernemers of accountants van startende ondernemingen waarvan de KVK-inschrijving niet ouder dan zes maanden is.

Wanneer u geen startende ondernemer bent, of wanneer u na een jaar alsnog voor de betaalde optie van Offective kiest, kunt u per module bepalen of u deze wel of niet wenst te gebruiken. Voor de module ‘Boekhouden’ betaalt u bijvoorbeeld maandelijks €8,40 (excl. BTW), waarbij de u de mogelijkheid heeft om het pakket uit te breiden met modules als ‘Facturatie’, ‘Productbeheer’, ‘Relatiemanager’, ‘Verkoopmanager’, ‘Urenmanager’, enzovoorts. Overigens zitten bij de prijs voor een pakket met de module ‘Boekhouden’ en ‘Facturatie’ standaard de modules ‘Productbeheer’, ‘Relatiemanager’ en ‘Relatiemedewerker’ inbegrepen.

Functies en mogelijke koppelingen met Offective

Door de diversiteit aan modules die Offective biedt zijn er ontzettend veel functies die u kunt gebruiken. U bepaalt zelf welke module u inschakelt en welke module u niet gebruikt! Doordat u geen opzegtermijn heeft, kunt u modules op ieder gewenst moment uitschakelen. Naast het grote aantal functies dat u kunt gebruiken, heeft u overal toegang tot uw administratie via de cloud. Daarbij voorkomt u op deze manier dat uw administratie om welke reden ook verloren gaat.

Offective biedt een mogelijkheid om de BTW aangiften van uw onderneming standaard voor u klaar te zetten aan het eind van ieder kwartaal. Zo heeft u hier zelf geen omkijken naar! Daarbij is het mogelijk om uw accountant of boekhouder toegang te geven tot uw online administratie.

Beschikbaarheid en gebruiksvriendelijkheid

In de visie van Offective zegt men dat de gebruiksvriendelijkheid van de boekhoudsoftware vooropstaat bij de ontwikkeling van het product. Dit blijkt onder meer uit het feit dat u zelf bepaalt welke modules u gebruikt. U kunt dus een boekhoudpakket samenstellen dat naadloos aansluit bij de behoeftes van uw organisatie. Daarbij is het gebruik van de software van Offective zo eenvoudig dat het ook voor iemand die nooit eerder een boekhouding bijgehouden heeft mogelijk zal zijn om Offective te gebruiken. Twijfelt u of de software iets voor uw organisatie is? Probeer de gratis versie van een jaar, waarbij u alle modules kunt gebruiken.

Het feit dat uw administratie door Offective in de cloud wordt opgeslagen zorgt ervoor dat u overal toegang heeft tot uw administratie. Het maakt hierbij niet uit of u een laptop, desktop, tablet of mobiele telefoon gebruikt. Dit is ideaal als u bijvoorbeeld onderweg even snel wat in uw administratie aan wenst te passen.

Conclusie Offective

De software biedt alles dat je van een uitgebreid pakket mag verwachten. Tijdens deze review waren we verbaasd over de vele modules die er beschikbaar zijn. Met deze modules kan je de functionaliteit prima uitbouwen.De prijs is ook prima te noemen. Wanneer je meerdere modules kiest gaat de prijs omhoog, maar ook dit vinden we allemaal redelijke bedragen.

Software Categorie

Artikelnummer: 7205 Categorieën: ,

Website Gegevens

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Offective” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.