Payt

Payt is een specialist op het gebied van debiteurenbeheer & credit management software. De geavanceerde facturatiesoftware is eenvoudig te koppelen met het boekhoudprogramma. Hierdoor ontstaat er een efficiënt en volledig automatisch debiteurenbeheer in de cloud.

Wie gebruikt deze software? Payt is erg geschikt voor grotere bedrijven en overheid die veel facturen uitsturen. Branches waarin veel gebruik gemaakt wordt van Payt zijn: kinderopvangbranche, groothandel, onderwijssector, automotivebranche, mondzorg, uitzendbranche en accountancy Wie gebruikt deze software? Payt is erg geschikt voor grotere bedrijven en overheid die veel facturen uitsturen. Branches waarin veel gebruik gemaakt wordt van Payt zijn: kinderopvangbranche, groothandel, onderwijssector, automotivebranche, mondzorg, uitzendbranche en accountancy

icoonInhoudsopgave

Navigeer direct naar jouw onderwerp:

icoonProductdetails

Begin Prijs € 24,95 / Maand
Zie prijs details
Gratis Versie Nee
Gratis Uitproberen Ja, probeer gratis
Support Online kennisbank
Mail & Tel

icoonDetails Verkoper

URL Bedrijf Payt.nl
Hoofdkantoor Nederland

icoonWat is Payt?

Met ruim 10.000 klanten is het Groningse Payt het grootste debiteurenbeheerplatform van Nederland. Met de credit management software van Payt worden handmatige handelingen geautomatiseerd waardoor er veel tijd bespaard wordt. Ook in het opvolgingstraject biedt Payt veel automatische oplossingen. Herinneringen worden er bijvoorbeeld vanzelf uitgestuurd. Ook is het mogelijk om online een dialoog met de klant te voeren. Mocht het allemaal problematisch worden, dan biedt Payt ook oplossingen met een deurwaarder.

Goede Automatisering

Informatie over kredietwaardigheid debiteuren

Geïntegreerd communicatieplatform

Voorfinanciering van facturen mogelijk

icoonOndernemingsvormen die passen bij deze software

Starters & ZZP'ers 0
MKB (2 tot 10 FTE) 0
MKB ( 11 tot 50 FTE) 0
Grote Organisaties 0

Conclusie webwinkelsoftware Payt

Het team van Zakelijkesoftware.com beoordeelt Payt als een erg goede oplossing voor organisaties die veel factureren en hier overzicht in willen houden. Een voordeel van Payt is dat het debiteurenbeheer in-house blijft terwijl de software zorgt voor de nodige efficiëntie. Gemiddeld genomen kun je 50% minder werk overhouden.

Software Categorie

Artikelnummer: 7305 Categorieën: ,

Website Gegevens

Extra informatie

Bedrijfsvorm

Proefversie

Taal

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Payt” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *