Perfectview

(1 klantbeoordeling)

Een echte Nederlandse CRM specialist: PerfectView. Een ideaal en ontwikkeld CRM systeem voor relatiebeheer van uw bedrijf. Lees meer!

Wie gebruikt deze software? Perfect View is een breed Nederlands CRM systeem, gebruikt door zowel kleine als grote zakelijke partijen. Wie gebruikt deze software? Perfect View is een breed Nederlands CRM systeem, gebruikt door zowel kleine als grote zakelijke partijen.

icoonProductdetails

Begin Prijs € 12,50 / Maand
Zie prijs details
Gratis Versie [icon name=”fas” class=”fa-check”] Ja
Gratis Uitproberen [icon name=”fas” class=”fa-check”] Ja, probeer gratis
Training [icon name=”fas” class=”fa-check”] Video's
[icon name=”fas” class=”fa-check”] Cursussen
[icon name=”fas” class=”fa-check”] Blog met Tips
Support [icon name=”fas” class=”fa-check”] Werkuren
[icon name=”fas” class=”fa-check”] Mail & Tel

icoonDetails Verkoper

URL Bedrijf Perfectviewcrm.nl
Hoofdkantoor ‘s-Hertogenbosch

icoonPerfectview CRM Online

Bij het afnemen van een CRM systeem zijn er natuurlijk altijd de Amerikaanse opties, maar die missen veelal de connectie met wat de Nederlandse klant veelal verwacht en wil bereiken met een CRM. Perfectview is een Nederlandse partij met zeer veel NL ervaring, waar ook alles opgeslagen wordt in de Nederlandse Cloud. Geen privacy gedoe dus.

Bekend van goede service

ISO Certificering

Veel koppelingen

Veel positieve referenties

icoonOndernemingsvormen die passen bij deze software

Starters & ZZP'ers 0
MKB (2 tot 10 FTE) 0
MKB ( 11 tot 50 FTE) 0
Grote Organisaties 0

Al sinds 1984 aan het bouwen

Perfectview is een bedrijf dat al vanaf 1984 bezig is met het ontwikkelen van CRM software. Dit betekent dat het bedrijf voldoende ervaring in deze markt heeft. En het feit dat het bedrijf ook al zo lang bestaat betekent dat het bedrijf niet heeft stil gezeten, ze zijn zich blijven ontwikkelen.  

Tegenwoordig is de software van Perfectview via de cloud te bereiken, overal waar je dus de beschikking hebt over een internetverbinding kan je werken in dit systeem. Een ander voordeel van een cloud CRM systeem is dat je niet de verantwoordelijkheid draagt over het up-to-date blijven van de software.

Functionaliteit van Perfectview

Standaard heeft Perfectview crm de functionaliteiten die je graag terug ziet in een klantrelatiebeheer systeem. Wij vinden dit vergeleken met andere systemen zoals Exact online crm zelfs best wel uitgebreid. Zo vind je standaard de volgende mogelijkheden:

  • Relatiebeheer; correspondentie en ander contact. Natuurlijk is ook de koopgeschiedenis zichtbaar.
  • Verkoop; offertes maken en versturen en volgen of deze prospect een klant wordt.
  • Marketing; segmentatie van de verschillende klantgroepen. De mogelijkheid om nieuwsbrieven uit te sturen naar een klant of segment van klanten.
  • Klantenservice; webcare  en klachten binnen het CRM behandelen.
  • Facturatie service, genereren en versturen en controleren of er betaald is. Bij niet betalen kan je gemakkelijk een herinnering sturen.
  • Uitbreidingsmogelijkheden door koppelingen en een gratis te gebruiken API.

Zoals je ziet is er veel mogelijk. En de mogelijkheid om de API gratis te gebruiken is in onze ogen een echt pluspunt.

Op het onderstaande filmpje van Perfectview crm krijg je op een duidelijke manier inzicht wat het bedrijf precies doet en wat de mogelijkheden zijn.

Koppelingen

Perfectview heeft een aantal koppelingen die gratis gebruikt mogen worden. Dit zijn ook echt koppelingen die voor heel veel ondernemers heel erg handig zijn. Denk bijvoorbeeld aan een koppeling met Magento, Mailchimp voor nieuwsbrieven, Digitale facturatieprogramma's, Microsoft Office 365 en voip telefooncentrales. Met deze koppelingen breid je de mogelijkheden en de kracht van het systeem op een heel gemakkelijke manier enorm uit.

Bedankt ook dat deze koppelingen allemaal gratis te gebruiken zijn. Bij andere CRM systemen moet er eigenlijk altijd extra per maand betaald worden voor het gebruiken van een bepaalde koppeling in het crm systeem.

API Perfectview

Daarnaast biedt Perfectview ook nog een gratis te gebruiken API aan. Op deze manier kan je software schrijven of laten schrijven die samenwerkt met het CRM systeem. In de praktijk kan je dus klantgegevens die in Perfectview staan gemakkelijk gebruiken voor andere doelen. Andersom werkt het ook; je kunt met andere programma's extra informatie toevoegen aan Perfectview CRM.

Je bent helemaal vrij om extra functionaliteit op het CRM te integreren zonder dat je daar extra voor betaalt. Dit maakt direct ook dat de functionaliteit helemaal op maat voor jouw organisatie gemaakt kan worden.

Gebruiksvriendelijkheid van Perfectview

Wat natuurlijk belangrijk is bij een klantrelatiebeheer systeem, is dat het voor de gebruikers gemakkelijk te gebruiken is. Zeker wanneer meerdere mensen dit gebruiken is dit belangrijk. Bij Perfectview is dit allemaal goed voor elkaar. De interface is erg overzichtelijk en intuïtief in het gebruik. Mensen die voor het eerst het systeem gaan gebruiken hebben snel het idee dat ze precies weten waar ze aan toe zijn en kunnen gemakkelijk benodigde informatie over klanten vinden en invoeren.

Ook bepaalde simpele taken zoals een e-mail sturen vanuit Perfectview is een vanzelfsprekende taak. Al zulke acties staan namelijk gemakkelijk bij een bepaald contact, hetzelfde geldt overigens voor bijvoorbeeld een telefoontje plegen naar betreffende klant.

Hieronder zie je een voorbeeld van hoe de interface eruit ziet. Je ziet een to-do lijst die je kunt koppelen aan bepaalde klanten. Je kunt bepaalde taken ook toewijzen aan collega's als zij dat beter kunnen. Denk bijvoorbeeld aan een expert op een bepaald gebied die een klant terug moet bellen met product informatie over een bepaald product.

te doen lijst in perfect view

Beschikbaarheid en snelheid van de software

Omdat de software als een SAAS oplossing in de cloud draait is er natuurlijk een risico dat het systeem traag werkt. Al de data moet immers over het internet verstuurd worden. Tijdens het gebruik van Perfectview hebben wij echter niets gemerkt van langzame dataverbindingen of lange wachttijden bij het opvragen van informatie. Alle verzoeken werden direct verwerkt en getoond.

Ook hebben wij geen last gehad van downtime van de service, deze was altijd beschikbaar. Dit kan natuurlijk zijn omdat we mazzel hebben gehad, maar we hebben ook nog nergens gelezen of gehoord dat andere bedrijven hier last van hebben gehad.

Apps voor Perfectview

Zoals het een modern bedrijf betaamt heeft ook Perfectview een app ontwikkeld voor zowel Android als iOS devices. Dit betekent dat het systeem ook gemakkelijk onderweg te bereiken is, bijvoorbeeld wanneer je een prospect ontmoet op een plaats buiten het bereik van een computer. Of wanneer je gegevens van een bepaalde klant nodig hebt als je niet achter je computer zit.

Gegevens zijn van jouw organisatie

Wanneer je gegevens invoert in het Perfectview CRM systeem blijven de gegevens van jou. Dit lijkt voor de hand liggend, maar er zijn bedrijven die de gegevens aan derde partijen doorverkopen. Mede omdat de data opgeslagen wordt in Nederland is dit een mogelijkheid, in Amerika ben je bijvoorbeeld als bedrijf verplicht om klantgegevens aan de overheid af te staan als deze erom vraagt.

Het betekent ook dat wanneer je een overstap wilt maken naar een ander CRM systeem of wanneer je alle gegevens gewoonweg een keer wilt downloaden dat in overleg mogelijk is.

Perfectview maakt overigens dagelijks backups die op 2 verschillende servers worden opgeslagen. Op deze manier kan je er behoorlijk zeker van zijn dat de gegevens niet verloren gaan. Erg belangrijk natuurlijk als je de relatie met je klanten wilt behouden.

Kosten van Perfectview CRM

De kosten voor de CRM software worden bepaald door het aantal medewerkers dat gebruik maakt van de software. Voor de eerste 5 gebruikers wordt er €10 per maand per gebruiker betaald. De extra gebruikers die daar bovenop komen kosten €25 per maand per gebruiker. Dit is in vergelijking met andere CRM systemen zeer betaalbaar.

Bij Perfectview wordt ook de mogelijkheid geboden om het systeem gratis te testen. Je kunt op de website gemakkelijk een account aanvragen dat je de gelegenheid geeft het systeem kosteloos uit te proberen. Dit hebben we ook gedaan om zelf ervaring op te doen en deze review te kunnen schrijven.

Conclusie Perfectview

De CRM software is erg overzichtelijk en gemakkelijk in het gebruik. De meeste mensen kunnen hier gemakkelijk mee uit de voeten, ook als ze niet gewend zijn om met computers te werken. Het systeem is snel en doordat het mobiele apps heeft is het overal gemakkelijk te gebruiken.

De standaardfunctionaliteit is erg uitgebreid en met de hulp van de koppelingen en/of API kent het systeem werkelijk weinig beperkingen. Het feit dat het bedrijf in Nederland gevestigd is, is voor ons ook een positief punt. De helpdesk spreekt Nederlands en begrijpt goed wat de vragen uit de Nederlandse markt zijn. Bovendien is de prijs van Perfectview CRM zeer aantrekkelijk te noemen. Wij vinden deze software een echte aanrader.

1 beoordeling voor Perfectview

  1. Josje

    Goede software / Fijn in gebruik

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.