Quire

Quire is software voor slimme taaklijsten waarin projecten geplaatst kunnen worden. Daarnaast bevat de software communicatiefuncties zodat informatie per taak gedeeld kan worden.

Visualiseer uw workflow. Schik, prioriteren en focus op wat het belangrijkst is met Kanban board. Zet iedereen op één lijn. Visualiseer uw workflow. Schik, prioriteren en focus op wat het belangrijkst is met Kanban board. Zet iedereen op één lijn.

icoonInhoudsopgave

Navigeer direct naar jouw onderwerp:

icoonProductdetails

Begin Prijs Gratis
Zie prijs details
Gratis Versie  Ja
Gratis Uitproberen Ja, probeer gratis
Training Tutorial
Guide
Support Mail

icoonDetails Verkoper

URL Bedrijf Quire.io
Hoofdkantoor Taipei, Taiwan

icoonQuire is een managementtool voor de professionals

Met Quire breng je elk project tot een goed einde met verbluffende resultaten. Deze gebruiksvriendelijke applicatie helpt je om elke stap goed voor te bereiden en te visualiseren. Door de unieke visuele aanpak van Quire krijg je gelijk een beter overzicht van wat je wil bereiken en hoe je dat moet doen. Het is dus niet vreemd dat veel succesvolle teams gebruik maken van deze software om hun ideeën verder uit te werken. Maak nu gebruik van deze simpele maar krachtige tool om jouw team bij te staan in het fine tunen van hun projecten.

Kanban

Quire implementeert Kanban Board en combineert het met takenlijsten om bedrijven de ultieme controle te geven over hun workflow.

icoonOndernemingsvormen die passen bij deze software

Starters & ZZP'ers 0
MKB (2 tot 10 FTE) 0
MKB ( 11 tot 50 FTE) 0
Grote Organisaties 0

Voor welke bedrijven is Quire een goede keuze?

Het mooie van Quire is dat het op elke schaal te gebruiken is. Het idee blijft hetzelfde: het zo helder en intuïtief mogelijk visualiseren van een proces of project. Vervolgens kan je het bijhouden en zien hoe de voortgang is. Zet taken uit en hou eenvoudig bij hoe ver je bent. Dus al heb je een kleine start up of juist een bedrijf dat al jaren meegaat. In beide gevallen loont het om Quire in huis te halen en de vruchten te plukken van een winnende projectmanagementtool.

Software Categorie

Artikelnummer: 7302 Categorieën: ,

Website Gegevens

Extra informatie

Bedrijfsvorm

, ,

Proefversie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Quire” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *