Reeleezee

(1 klantbeoordeling)

Reeleezee is gemaakt voor ondernemers en maakt het makkelijk om een administratie bij te houden. Zonder onbegrijpelijke boekhoudtermen.

Wie gebruikt deze software? Reeleezee is er voor alle NIET boekhouders! Voornamelijk Ondernemers, ZZP'ers en het MKB. Wie gebruikt deze software? Reeleezee is er voor alle NIET boekhouders! Voornamelijk Ondernemers, ZZP'ers en het MKB.

icoonProductdetails

Begin Prijs € 9,95 / Maand
Zie prijs details
Gratis Versie [icon name=”fas” class=”fa-check”] Ja
Gratis Uitproberen [icon name=”fas” class=”fa-check”] Ja, probeer gratis
Training [icon name=”fas” class=”fa-check”] Video's & Cursussen
[icon name=”fas” class=”fa-check”] Keurmerk
[icon name=”fas” class=”fa-check”] Blog met Tips
[icon name=”fas” class=”fa-check”] Reeleezee Café
Support [icon name=”fas” class=”fa-check”] 24/7 Contact
[icon name=”fas” class=”fa-check”] Mail & Tel

icoonDetails Verkoper

URL Bedrijf Reeleezee.nl
Hoofdkantoor Breukelen

icoonReeleezee Boekhouden

Reeleezee is een systeem dat zoveel mogelijk automatiseert en ervoor zorgt dat alles dat niet automatisch gaat eenvoudig wordt gehouden. Dit hebben zij gedaan omdat de meeste gebruikers van de boekhoudsoftware geen boekhouders zijn, maar ondernemers.

Al sinds 2002 Actief !

Voldoet aan Wetgeving

Zelf de regie in handen

Gratis proefversie

icoonOndernemingsvormen die passen bij deze software

Starters & ZZP'ers 0
MKB (2 tot 10 FTE) 0
MKB ( 11 tot 50 FTE) 0
Grote Organisaties 0

Meer info over Reeleezee

Reeleezee is een wat oudere aanbieder van boekhoudsoftware voor ondernemers. Het bedrijf werd in 2002 opgericht en voorziet vandaag de dag naar eigen zeggen meer dan veertigduizend ondernemers van een goede boekhoudapplicatie. Het bedrijf richt zich op eenmanszaken en MKB’ers, waarbij eenvoud en flexibiliteit vooropstaan. Een goed voorbeeld hiervan is de mogelijkheid om te wisselen tussen verschillende terminologieën. Zo kan een ervaren boekhouder de gebruikelijke boekhoudterminologie aanhouden, terwijl een beginnende ZZP’er sneller voor een versie met versimpelde woorden zal kiezen. Zo is het voor iedereen mogelijk om online een boekhouding van zijn of haar organisatie bij te houden.

Ook het feit dat er bij Reeleezee verschillende abonnementen worden aangeboden, waaronder een gratis proefversie, maakt dit bedrijf aantrekkelijk voor ondernemers. Het bedrijf biedt op deze manier voor ieder wat wils.

Kosten van Reeleezee

Reeleezee biedt verschillende modules aan die zijn onderverdeeld in de categorieën ‘administratie’, ‘factuur’, ‘uren’ en ‘cash’. Per categorie wordt er een gratis module aangeboden om de module vooraf geheel vrijblijvend uit te kunnen proberen. De mogelijkheden die een gratis module biedt zijn echter beperkt, waardoor u al snel over zal moeten stappen op een betaalde variant.

Hierbij heeft u de keuze tussen een basic, economy, business en een premium pakket. Voor de administratie van een zzp’er wordt het eerste (basic) pakket aangeboden, waarvoor u maandelijks €16,50 betaalt. Tegen dit bedrag kunt u tien boekingen doen per maand, vijf scans maken en maandelijks drie facturen opstellen.

Wanneer u drie facturen op maandbasis te weinig vindt kunt u er tevens voor kiezen om over te stappen op de economy factuur module. Hierbij kunt u voor een meerprijs van €9,95 twintig facturen per maand opstellen. Naast het economy pakket wordt er ook binnen de module ‘factuur' een business- (€14,95 per maand) en premium pakket (€29,95 per maand) aangeboden.

Functies en mogelijke koppelingen met Reeleezee

Bij Reeleezee probeert men het ondernemers zo eenvoudig mogelijk te maken om een boekhouding bij te houden. Naast het feit dat het heel eenvoudig is om modules aan en uit te zetten, bevat iedere module een groot aantal functies. Zo kunt u naast het bijhouden van de inkomsten en uitgaven een bankrekening aan uw account koppelen en kunt u rechtstreeks een BTW-aangifte doen aan het einde van het kwartaal.

Het is mogelijk om uw pakket bij Reeleezee te koppelen aan bankrekeningen bij de Rabobank, ING, ABN Amro en Knab. Met deze koppeling worden alle transacties die u dagelijks uitvoert op uw bankrekening automatisch naar uw account bij Reeleezee gekopieerd. Dit scheelt u veel werk en dus tijd!

Voor grotere organisaties biedt Reeleezee de mogelijkheid aan om nieuwe projecten in het beheerpaneel aan te maken. Hiermee kunnen kosten en gemaakte uren per project worden bijgehouden, wat u een helder overzicht biedt. Lees hier ook meer over taakmanagement programma's.

Beschikbaarheid en gebruiksvriendelijkheid

Buiten het feit dat Reeleezee een groot aantal mogelijkheden biedt aan ondernemers, biedt het bedrijf een vriendelijke en goed te bereiken klantenservice aan. Daarbinnen worden trainingen en webinars gegeven waarin u meer te weten kunt komen over het bijhouden van inkomsten en uitgaven, het besparen op bepaalde kostenposten binnen uw organisatie, enzovoorts. Ook de handige instructievideo’s van Reeleezee zijn de moeite van het bekijken waard.

Aangezien het mogelijk is om modules binnen uw beheerpaneel aan en uit te zetten wordt de boekhoudapplicatie van Reeleezee als zeer gebruiksvriendelijk ervaren. U kunt beginnen met een relatief klein pakket voor een zzp’er of zelfs een gratis pakket om dit vervolgens uit te bouwen naarmate u meer klanten en dus transacties te verwerken krijgt. Ook kunt u een module verlagen of zelfs helemaal uitschakelen om overbodige kosten te voorkomen wanneer u een wat rustigere periode ervaart.

Conclusie Reeleezee

Als grondlegger van het online boekhouden is Reeleezee een blijvend goede en betrouwbare partij in het Nederlandse online boekhouden landschap. Voornamelijk interessant voor de ZZP'ers & MKB'ers.

Software Categorie

Artikelnummer: 7208 Categorieën: ,

Website Gegevens

1 beoordeling voor Reeleezee

  1. Richard

    Zeer fijn in gebruik

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.