Stripe

(1 klantbeoordeling)

Stripe is een Amerikaanse Payment Service Provider die over de gehele wereld opereert en veel hippe tech bedrijven als klant heeft.

Stripe wordt gebruikt door zowel kleine als grotere internet ondernemingen, biedt een mooi design goed ontwikkelde website integratie. Stripe wordt gebruikt door zowel kleine als grotere internet ondernemingen, biedt een mooi design goed ontwikkelde website integratie.

icoonProductdetails

Begin Prijs € 0 / Maand
Zie prijs details
Gratis Versie [icon name=”fas” class=”fa-check”] Ja
Gratis Uitproberen [icon name=”fas” class=”fa-check”] Ja, probeer gratis
Training [icon name=”fas” class=”fa-check”] Stripe Docs
[icon name=”fas” class=”fa-check”] Blog met Tips
Support [icon name=”fas” class=”fa-check”] Chat
[icon name=”fas” class=”fa-check”] Mail & Tel

icoonDetails Verkoper

URL Bedrijf stripe.com
Hoofdkantoor San Fransisco (V.S.)

icoonDe verschillende Stripe PSP opties

Stripe is een grote Payment Service Provider uit Silicon Valley die ook alle Nederlandse betaalmethodes heeft toegevoegd. We zien met name veel andere start- of grotere scale-ups die Stripe gebruiken. Hierbij kunt u denken aan Catawiki, WeTransfer, Deliveroo, Teamleader en ticketswap. Ook grote bedrijven als Booking.com en Salesforce werken met Stripe. Het bedrijf positioneert zich enigszins als: ‘voor de developer’.

Snelle aanmelding

Gratis aanmelden

Geen abonnement

Wereldwijde ervaring

icoonOndernemingsvormen die passen bij deze software

Starters & ZZP'ers 0
MKB (2 tot 10 FTE) 0
MKB ( 11 tot 50 FTE) 0
Grote Organisaties 0

Payment Provider: Stripe

De service van Stripe kenmerkt zich door het grote internationale bedrijf dat hierachter schuil gaat. Hierdoor zijn veel functies behoorlijk uitgewerkt en getest op veiligheid. Doordat het bedrijf internationaal erg groot is, kunnen de betalingen ook in/vanuit ieder land verwerkt worden.

Kosten van Stripe

Stripe heeft geen set-up kosten, maandelijkse kosten of verborgen kosten. De tarieven worden per betaling aan u doorberekend. Voor Nederlandse websites zijn de volgende tarieven met name van belang:

€0.29 per iDeal betaling
1.4% + €0.25 voor Europese Credit Cards
2.9% + €0.25 voor Niet-Europese Credit Cards

Uitbetalingen van Stripe

Stripe heeft snelle en voorspelbare uitbetalingen. Als alles staat ingesteld, verschijnen de betalingen per 7 dagen op de bank.

Koppelingen en plugins

Stripe heeft de nodige plugins ontwikkeld of laten ontwikkelen door externe developers/de community. Zo zijn er koppelingen met o.a.:

Salesforce Commerce Cloud, Shopware, PrestaShop, Drupal, Joomla, Magento, OpenCart, WHMCS en WordPress

Betaalscherm bij Pay.nl

Een goed ingerichte betaalmodule is erg belangrijk voor een webwinkel. Je wilt immers dat zo weinig mogelijk klanten afhaken in het bestelproces. Stripe is flink doorontwikkeld en de module ziet er netjes en betrouwbaar uit. Hierbij kunt u veel aanpassingen maken om het geheel passend te maken in het thema van uw website

Klantenservice en contact

Stripe heeft een 24/7 support voor telefoon, e-mail en chat. Dit kan enkel in het Engels.

Conclusie Stripe

Stripe heeft de look and feel die veel jonge en snelle internetbedrijven aanspreekt. Daarnaast zit er een behoorlijk bedrijf achter waardoor deze psp uitvoerig getest is en doorontwikkeld wordt. Doordat het internationaal zo groot opereert kunnen veel ervaringen worden verwerkt in het product. Wij zijn met name te spreken over het design. Het is te zien dat hier erg veel aandacht aan is besteed. Hierin onderscheid het zich duidelijk van Nederlandse concurrenten die hierin soms wel erg stil blijven staan.

Wat prijs betreft is Stripe concurrerend met veel Nederlandse bedrijven. Wij vinden echter dat u hier een uitgebreide en goede PSP voor terugkrijgt die erg toekomstbestendig is.

Een mogelijk nadeel voor mensen is dat het bedrijf nog niet erg lang op de Nederlandse markt opereert en wellicht daardoor ook (nog) niet in het Nederlands beschikbaar is.

Software Categorie

Artikelnummer: 7110 Categorie:

Website Gegevens

1 beoordeling voor Stripe

  1. k_bergsma

    Ik heb toch een lichte voorkeur voor alle Nederlandse partijen op deze markt, toch het overwegen waard.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.