Timemate

Handmatig al je uren bijhouden en ritten registreren kost erg veel tijd. Ook het aanmaken van werkbonnen heb je het liefst zoveel mogelijk geautomatiseerd. Timemate is software die dit voor jou als ZZP’er of MKB’er automatiseert.

Wie gebruikt deze software? ZZP'ers en MKB waarvoor de uren- en kilometerregistratie noodzakelijk is voor zelfstandigenaftrek en startersaftrek Wie gebruikt deze software? ZZP'ers en MKB waarvoor de uren- en kilometerregistratie noodzakelijk is voor zelfstandigenaftrek en startersaftrek

icoonProductdetails

Begin Prijs € 4,95 / Maand
Zie prijs details
Gratis Versie Nee
Gratis Uitproberen Ja, probeer gratis

icoonDetails Verkoper

URL Bedrijf Timemate.com

icoonWat is Timemate?

Timemate is speciaal ontwikkeld voor de urenregistratie van ZZP'ers en het MKB. Met de software houd je eenvoudig de urenregistratie bij vanuit de eigen agenda. Je kunt namelijk de agenda aan de software app koppelen. Tevens kun je met de software facturen versturen en inzicht verkrijgen in waar je je tijd als ondernemer aan besteedt. Een belangrijk element is dat de software het urencriterium voor de belastingdienst bijhoudt. 

Eenvoudig uren registreren

Zakelijke kilometers registreren

Digitale werkbonnen bijhouden

Koppelen met boekhoudsoftware

timemate urenregistratie video

icoonOndernemingsvormen die passen bij deze software

Starters & ZZP'ers 0
MKB (2 tot 10 FTE) 0
MKB ( 11 tot 50 FTE) 0
Grote Organisaties 0

Conclusie Timemate

Timemate is registratiesoftware die eenvoudig in gebruik is en je veel werk uit handen gaat nemen. Dat geldt ook voor medewerkers, want de software is ook goed in te zetten per medewerker. Je kunt het geheel koppelen aan je boekhouding. Er is een goede koppeling met Snelstart boekhoudsoftware.

Software Categorie

Artikelnummer: 7313 Categorie:

Website Gegevens

Extra informatie

Bedrijfsvorm

,

Proefversie

Taal

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Timemate” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *