Unit4

(2 klantbeoordelingen)

Verrassend slimme bedrijfssoftware van Nederlandse bodem. Waar veel software stopt gaat Unit4 nét even wat verder, waardoor de werelden van de accountant en ondernemer samenkomen.

Wie gebruikt deze software? Bedrijven die op zoek zijn naar een sterke combinatie tussen boekhouden, HR, CRM en/of projectmanagement zullen bij Unit4 uitkomen. En starters waarbij dit (in de toekomst) van toepassing is. Wie gebruikt deze software? Bedrijven die op zoek zijn naar een sterke combinatie tussen boekhouden, HR, CRM en/of projectmanagement zullen bij Unit4 uitkomen. En starters waarbij dit (in de toekomst) van toepassing is.

icoonProductdetails

Begin Prijs € 15 / Maand
Zie prijs details
Gratis Versie [icon name=”fas” class=”fa-check”] Ja
Gratis Uitproberen [icon name=”fas” class=”fa-check”] Ja, probeer gratis
Support [icon name=”fas” class=”fa-check”] Mail & Tel

icoonDetails Verkoper

URL Bedrijf Unit4
Hoofdkantoor Utrecht

icoonWat is Unit4?

Unit4 behoort tot de grotere en bekendere aanbieders van boekhoudsoftware in Nederland. Maar daar blijft het niet bij. Naast boekhouden biedt Unit5 HR software en scan en herken software. Bedrijven die meer efficiëntie zoeken in het bedrijfs- of salesproces kunnen gebruik maken van Unit4 Practice Management 365. Dat is CRM & project management software op basis van Microsoft Dynamics.

Veel verschillende type ondernemingen werken met de bedrijfssoftware van Unit4 en er is een oplossing voor iedere bedrijfsgrootte.

Geschikt voor ieder type bedrijf

Breed pakket

Starters 1 jaar gratis

Korting voor verenigingen

icoonOndernemingsvormen die passen bij deze software

Starters & ZZP'ers 0
MKB (2 tot 10 FTE) 0
MKB ( 11 tot 50 FTE) 0
Grote Organisaties 0

Conclusie Unit4

Unit4 draait al enorm lang mee op de Nederlandse markt waardoor je hier een heel erg degelijk softwarepakket kunt afnemen. En dat is belangrijk als het aankomt op ‘de basis' van jouw onderneming. De software is geschikt voor zowel starters als grote ondernemingen. Met boekhouden als basis, kunnen er diverse extra functionaliteiten en pakketten worden toegevoegd. Hierdoor kan de software goed met het bedrijf meegroeien.

Erg positief aan Unit4 vinden wij de hoeveelheid koppelingen met andere software. Webshop eigenaren kunnen bijvoorbeeld de webshop software koppelen aan de administratie. Maar ook producten zoals Tankpas.nl, Payt, kassasystemen (MplusKassa) of CRM paketten kunnen gekoppeld worden.

Website Gegevens

Bedrijfssoftware van Nederlandse bodem
Website: unit4bedrijfssoftware.nl

Extra informatie

Taal

Bedrijfsvorm

, , ,

Proefversie

2 beoordelingen voor Unit4

  1. Jelle

    Doet wat het moet doen. That's it. De online omgeving kan wel een keer een opfrisbeurt gebruiken.

  2. Pura

    Al jaren met tevredenheid gebruik van gemaakt.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.