Visma

(1 klantbeoordeling)

Visma is een toonaangevende Europese leverancier van essentiële software voor bedrijven van elke omvang. Met Visma kun je onder meer online boekhouden en factureren (Visma eAccounting) maar ook projectmanagement tools en financieel beheer software vallen onder de paraplu van Visma. Visma heeft de afgelopen jaren ook naam gemaakt als hoofdsponsor van de Wielerploeg Jumbo-Visma. Visma heeft een gezonde focus op het maken van een slim boekhoudpakket voor ondernemers. Heerlijk eenvoudig online boekhouden.

Wie gebruikt deze software? Visma Boekhouden is ideaal voor Ondernemers en ZZP'ers. Wie gebruikt deze software? Visma Boekhouden is ideaal voor Ondernemers en ZZP'ers.

icoonProductdetails

Begin Prijs € 25 / Maand
Zie prijs details
Gratis Versie [icon name=”fas” class=”fa-check”] Ja
Gratis Uitproberen [icon name=”fas” class=”fa-check”] Ja, probeer gratis
Training [icon name=”fas” class=”fa-check”] Video's
[icon name=”fas” class=”fa-check”] Cursussen
[icon name=”fas” class=”fa-check”] Blog met Tips
[icon name=”fas” class=”fa-check”] Visma Academy
Support [icon name=”fas” class=”fa-check”] FAQ + Support Gids
[icon name=”fas” class=”fa-check”] Mail & Tel

icoonDetails Verkoper

Relevante Artikelen [icon name=”fas” class=”fa-check”] Offerte Software
URL Bedrijf nl.visma.com
Hoofdkantoor Amersfoort

icoonVisma: automatisering van de boekhouding

Met de slimme software van Visma heb je alle tools in handen om een goede controle over de boekhouding te houden. Visma richt zich op ondernemers, accountants en administratiekantoren. Het pakket is precies in te stellen op basis van de vereisten van de ondernemer. 

100.000+ Ondernemers als klant

Goede Functionele App

Snel facturatie systeem

Gratis proefversie

icoonOndernemingsvormen die passen bij deze software

Starters & ZZP'ers 0
MKB (2 tot 10 FTE) 0
MKB ( 11 tot 50 FTE) 0
Grote Organisaties 0

Visma Review

Visma heeft zichzelf het doel gesteld om boekhouden zo makkelijk mogelijk te maken! Met het Visma boekhoudpakket kunnen verschillende administratieve processen geautomatiseerd worden. Zo ben je hier minder tijd aan kwijt en kun je de focus op de kerntaken van je organisatie behouden. Bij de samenstelling van het Visma boekhoudpakket maakt men onderscheid tussen verschillende deelprocessen die naadloos op elkaar aan moeten sluiten om een optimaal rendement te behalen uit de administratie. Denk bij deze deelprocessen aan de rapportage van financiële gegevens, het indienen van de BTW-aangifte, het scannen van bonnetjes en het bijhouden van je debiteurenbeheer.

Functies van het Visma boekhoudpakket

Met het Visma boekhoudpakket richt het bedrijf zich voornamelijk op bedrijven waar meerdere mensen tegelijkertijd aan de boekhouding willen kunnen werken. Binnen zo’n organisatie dient het boekhoudpakket van Visma als ondersteuning, om het boekhouden makkelijker te maken en overzichtelijker te laten verlopen. Hierbij staat de controletaak van een boekhouder centraal.

Vier deeltaken van de boekhouder staan voorop

In Visma AccountView worden functies verdeeld over vier belangrijke deeltaken, namelijk: zoeken, controleren, corrigeren en rapporteren. Het moet makkelijk zijn om een post terug te vinden binnen de boekhouding. Daarbij moeten posten gecontroleerd en waar nodig gecorrigeerd kunnen worden. Met name bij het corrigeren van posten binnen de Visma boekhoudsoftware staat gebruiksvriendelijkheid voorop. Fouten maken is menselijk, waardoor deze fouten snel en eenvoudig hersteld moeten kunnen worden!

Tot slot worden aanpassingen of nieuwe boekingen direct verwerkt in de rapportages van Visma AccountView boekhoudsoftware. Zo heb je op ieder moment van de dag een recent overzicht van de laatste financiële cijfers van je organisatie.

Koppelingen vanuit Visma AccountView

Binnen Visma AccountView worden verschillende mogelijkheden geboden om het pakket te koppelen aan andere pakketten. Zo is het onder meer mogelijk om het boekhoudpakket te koppelen aan Microsoft Office. Dit maakt niet alleen dat je de werking van de Visma boekhoudsoftware snel onder de knie zal hebben. Ook is het mogelijk om gegevens uit bestanden binnen Microsoft Office te importeren naar Visma! Met Visma online boekhouden wordt zo voor iedereen begrijpelijk.

Naast de koppeling met een pakket van Microsoft Office kun je het Visma online boekhoudpakket koppelen aan verschillende reserverings- en kassasystemen. Nieuwe transacties kunnen op deze manier rechtstreeks in de administratie worden verwerkt, zonder dat je deze handmatig hoeft in te boeken. Ook koppelingen met verschillende webapplicaties behoren tot de mogelijkheden.

Beschikbaarheid en gebruiksvriendelijkheid

Het Visma boekhoudpakket wordt aangeboden vanuit de cloud. Dit maakt het mogelijk om vanaf iedere locatie met een internetverbinding toegang te krijgen tot je administratie. Het maakt hierbij niet uit, of je op een computer, je tablet of een mobiele telefoon werkt. De interface van de Visma boekhoudsoftware is aangepast op het type apparaat waarop de software gebruikt wordt. Zo zijn je financiële resultaten net zo makkelijk te begrijpen op een mobiele telefoon als op een tablet of computer!

Zoals eerder als omschreven werd, staat bij het AccountView boekhoudpakket van Visma gebruiksvriendelijkheid voorop. Vanuit een overzichtelijke interface kun je de verschillende functies binnen het boekhoudpakket gebruiken. Bij een fout in de administratie hoeft niet eerst een afschrijving te worden gedaan. Een verkeerde boeking kan rechtstreeks worden aangepast! Dit bespaart je niet alleen tijd, maar maakt boekhouden ook aanzienlijk makkelijker.

Visma boekhoudpakket trainingen

Om het gebruik van het Visma boekhoudpakket snel onder de knie te krijgen, worden er regelmatig Visma trainingen georganiseerd. Bij deze trainingen, die op verschillende locaties in het land gegeven worden, word je op weg geholpen om een optimaal rendement uit je nieuwe boekhoudpakket te halen.

Kosten voor het Visma boekhoudpakket

De kosten voor het gebruik van het Visma boekhoudpakket zijn afhankelijk van de modules die je met het basispakket combineert. Denk aan de mogelijkheid om aanmaningen te versturen, een module voor de budgettering van je vermogen en activa, de mogelijkheid om periodieke boekingen in te plannen, enzovoorts. Op de website van Visma software wordt geen duidelijke omschrijving gegeven van de exacte kosten voor het boekhoudpakket. Wel kun je een vrijblijvend informatiepakket aanvragen, waar zeer waarschijnlijk meer informatie gegeven wordt.

Proefaccount van Visma eAccounting

Hoewel Visma eAccounting een ander product van Visma is, kan het een beeld geven van de functies en de service die Visma je biedt bij haar producten. Voor Visma eAccounting wordt een gratis proefabonnement aangeboden. Met dit proefabonnement kun je het systeem gedurende dertig dagen gratis en onbeperkt gebruiken. Na deze proefperiode kun je naar een ander pakket zoeken of een abonnement afnemen.

Conclusies over Visma boekhoudsoftware

Met Visma boekhoudsoftware wordt het bijhouden van je organisatie aanzienlijk makkelijker. Het systeem is op een overzichtelijke wijze ingedeeld, waarbij de focus op vier deeltaken van het werk van boekhouders ligt. Met name de gebruiksvriendelijkheid van dit systeem kan een reden zijn om voor Visma Accountview te kiezen. Deze gebruiksvriendelijkheid komt terug in de eenvoud bij het aanpassen van transacties, de mogelijkheid om het boekhoudpakket te koppelen aan verschillende andere (web)applicaties.

Website Gegevens

Toonaangevende leverancier van software en technologie
Website: visma.com

Extra informatie

Taal

1 beoordeling voor Visma

  1. Potv

    Groot bedrijf met een breed scala aan software oplossingen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.