Wagestream

(1 klantbeoordeling)

Wagestream is salaris administratie software die de financiële vrijheid bij werknemers vergroot: met Wagestream krijgen werknemers meer controle over de uitbetaling van salaris en de frequentie daarvan. Het voordeel voor de werkgever is dat de werknemers minder financiële stress ervaren en blijer zijn met de werkgever waardoor de retentie van werknemers hoger is.

Vaak wordt er ook een verhoogde productiviteit gezien bij werknemers omdat ze minder last hebben van financiële stress en / of zorgen.

Wie gebruikt deze software? Wagestream is zowel door werknemers als door werkgevers te gebruiken. Het is salaris administratie en uitbetalingssoftware met extra handige functies. Wie gebruikt deze software? Wagestream is zowel door werknemers als door werkgevers te gebruiken. Het is salaris administratie en uitbetalingssoftware met extra handige functies.

icoonProductdetails

Begin Prijs vanaf € 1 per werknemer per maand
Zie prijs details
Gratis Versie [icon name=”fas” class=”fa-check”] Nee
Gratis Uitproberen [icon name=”fas” class=”fa-check”] Bekijk meer info
Training [icon name=”fas” class=”fa-check”] Handleidingen,
[icon name=”fas” class=”fa-check”] Tips
[icon name=”fas” class=”fa-check”] App & kennisbank (f.a.q.)
Support [icon name=”fas” class=”fa-check”] kantooruren
[icon name=”fas” class=”fa-check”] email & telefoon

icoonDetails Verkoper

URL Bedrijf Wagestream.com/nl
Hoofdkantoor Engeland

icoonWat is Wagestream?

Wagestream is onder meer salaris administratie software maar daarnaast ook nog veel meer. Het geeft werknemers meer controle over wanneer ze hun salaris uitkeren en hoe vaak, waardoor meer financiële rust ontstaat bij bijvoorbeeld werknemers en financiële stress dus afneemt. Dit zorgt dan bij voor werkgevers weer voor hogere efficiëntie /productiviteit en hogere retentie van werknemers dus een lager personeelsverloop. Budgetteren, financiële tips en meer wordt makkelijker met Wagestream.

Meer controle over salaris voor werknemers

Stijging van productiviteit

Verlaging van personeelsverloop

Positiever gevoel naar werkgever

icoonOndernemingsvormen die passen bij deze software

Starters & ZZP'ers 0
MKB (2 tot 10 FTE) 0
MKB (11 tot 50 FTE) 0
Grote Organisaties 0

Conclusie Wagestream software

Wagestream is een nieuw type salaris software / app. Met Wagestream wordt het voor werknemers mogelijk om salaris in bijvoorbeeld delen uit te laten betalen zodat werknemers bijvoorbeeld beter kunnen budgetteren en rekeningen direct kunnen betalen waardoor financiële stress aan de kant van werknemers kan afnemen. Voor werkgevers zitten er voordelen aan de positieve beleving door werknemers van de software. Zo kan financiele onzekerheid en stress afnemen door het gebruik van de app, de tips. Werknemers zullen zodoende minder stress ervaren op werk, waardoor productiviteit en efficiëntie zal toenemen. Ook zijn werknemers vaak positiever richting werkgever en blijven ze langer bij een bedrijf – hogere retentie – door het gebruik van Wagestream.

Software Categorie

Artikelnummer: 7312 Categorie:

Website Gegevens

Extra informatie

Bedrijfsvorm

,

1 beoordeling voor Wagestream

  1. Zakelijke Software

    Ideaal voor werkgever én werknemer. Meer controle over financiën bij de werknemer waardoor de werkgever beschikt over een werknemer met minder zorgen en hogere productiviteit. Daarbij gaat de retentie van werknemers omhoog.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.