Widen

(1 klantbeoordeling)

]Widen is één van de meest bekende B2B oplossingen voor Digitaal Asset Management, waaronder brand management en video beheer. Lees alles over de Widen DAM Automatisering!

Wie gebruikt deze software? Widen CRM is ideaal voor Nederlandse bedrijven van 20+ werknemers met 100 tot 2000 bedrijfscontacten. Wie gebruikt deze software? Widen CRM is ideaal voor Nederlandse bedrijven van 20+ werknemers met 100 tot 2000 bedrijfscontacten.

Digital Asset Management: Widen

Widen is één van de meest bekende B2B oplossingen voor Digitaal Asset Management, waaronder brand management en video beheer. Lees alles over de Widen DAM Automatisering!

Wie gebruikt deze software? Widen CRM is ideaal voor Nederlandse bedrijven van 5 tot 20 werknemers met 10 tot 2000 bedrijfscontacten. Wie gebruikt deze software? Widen CRM is ideaal voor Nederlandse bedrijven van 5 tot 20 werknemers met 10 tot 2000 bedrijfscontacten.

icoonProductdetails

Prijs voor één jaar + implementatie €20.000 + / jaar*
Zie prijs details
Gratis versie [icon name=”fas” class=”fa-check”] Ja
Gratis uitproberen [icon name=”fas” class=”fa-check”] Ja, probeer gratis
Training [icon name=”fas” class=”fa-check”] Video's
[icon name=”fas” class=”fa-check”] Live training
[icon name=”fas” class=”fa-check”] Widen Universiteit
[icon name=”fas” class=”fa-check”] Blog
Support [icon name=”fas” class=”fa-check”] Werkuren
[icon name=”fas” class=”fa-check”] Mail & telefoon

icoonDetails verkoper

URL Bedrijf Widen.com
Hoofdkantoor Madison USA

icoonWiden als jouw DAM software

Widen is al sinds 1948 actief als bedrijf en sinds 1996 actief als interface voor digitaal beeldbank beheer. In al deze jaren heeft de software niet stilgestaan en wordt de software gebruikt door honderden grote organisaties als Digital Asset Management software (DAM). Widen is dan ook een concurrent van de Nederlandse DAM Software partij: Bynder. Wij hebben honderden reviews van de software doorgelezen en zien dat de positieve punten niet enorm op de software zelf slaan, maar meer op het feit dat Widen een probleem oplost voor veel klanten. Namelijk het organiseren van de plaatjes, media & beelden. Kortom: Veel positieve ervaringen. 

Ervaren partij uit de Verenigde Staten

Goede klantenservice

Zeer snelle software

Gratis uit te proberen

icoonOndernemingsvormen die passen bij deze software

Starters & ZZP'ers 0
MKB (2 tot 10 FTE) 0
MKB (11 tot 50 FTE) 0
Grote Organisaties 0

Widen Collective review

Widen heeft verschillende zakelijke oplossingen, naast Digital Asset Management bieden ze allerlei tools voor Campaign Managent, Collaboration Management, Workflow Management en onder meer Content Marketing. De specialisatie van Widen ligt naar onze mening echter wel bij Digital Asset Management. Aan het in gebruik nemen van de Widen Software als DAM pakket hangt wel een flink prijskaartje. Implementatie in combinatie met een jaarlijks abonnement kost $24900 per jaar.

Widen is net als Bynder geschikt voor grotere bedrijven, (1000+ werknemers) een alternatief voor kleinere bedrijven met minder budget is bijvoorbeeld Box.com

Widen opties

Binnen de Digital Asset Management Software van Widen zijn er veel verschillende mogelijkheden voor het efficiënter beheer van je brand media. Creëren, managen, reviewen, beheren en het distribueren van je digitale content kan allemaal vanuit het centrale portal van Widen. Verder heb je allerlei verschillende applicaties voor media assets, inzichten, templates en workflow management.

Widen font

Widen reviews

We hebben ook veel reviews van andere gebruikers van Widen doorgenomen. Veel positieve feedback uit de reviews over Widen gaan over hoe goed Widen helpt bij het georganiseerd houden van marketing materiaal, de flexibiliteit en de mogelijkheid tot het creëren van portals. Qua gebruiksvriendelijkheid vinden wij het zelf wel minder prettig werken dan Bynder.

Widen share media

Conclusie Widen

Widen is een ervaren Amerikaanse Digital Asset Management partij met honderden positieve reviews. De reviews benadrukken de kwaliteit van de klantenservice. Widen is een ideale DAM software partij als u Digital Asset Management Software overweegt.

Lees ook: Bynder DAM software en De Beste DAM software voor Nederlandse bedrijven.

1 beoordeling voor Widen

  1. Caro

    Alleen geschikt voor Amerikaanse partijen, niet echt gericht op Europa

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *