Wix

(1 klantbeoordeling)

Wix is een echte one-stop-website en webshop builder. Geen externe servers benodigd & eenvoudig in gebruik. Voornamelijk interessant voor starters zonder online ervaring. Met Wix stores maak je ook eenvoudig een webshop!

Wie gebruikt deze software? Wix wordt voornamelijk gebruikt door ZZP'ers en partijen die voor het eerst een webshop of website willen starten Wie gebruikt deze software? Wix wordt voornamelijk gebruikt door ZZP'ers en partijen die voor het eerst een webshop of website willen starten

icoonProductdetails

Begin Prijs € 25 / Maand Zie prijs details
Gratis Versie [icon name=”fas” class=”fa-check”] Ja
Gratis Uitproberen [icon name=”fas” class=”fa-check”] Ja, probeer gratis
Training [icon name=”fas” class=”fa-check”] Video's [icon name=”fas” class=”fa-check”] Cursussen [icon name=”fas” class=”fa-check”] Blog met Tips [icon name=”fas” class=”fa-check”] Wix
Support [icon name=”fas” class=”fa-check”] Werkuren [icon name=”fas” class=”fa-check”] Mail & Tel

icoonDetails Verkoper

URL Bedrijf https://nl.wix.com/
Hoofdkantoor Tel Aviv

icoonWix als Website Builder

De premiumpakketten van Wix zijn competitief in verhouding tot de andere website en webshop builders. Voor minder dan 10 Euro per maand heb je al een Combo pakket te pakken waarmee al een zeer professionele site maakbaar is voor midden en klein bedrijf.

All-in-one tool voor MKB

Bijzonder efficiënt factureren

Zeer veel functionaliteiten

Gratis proefversie

icoonOndernemingsvormen die passen bij deze software

Starters & ZZP'ers 0
MKB (2 tot 10 FTE) 0
MKB ( 11 tot 50 FTE) 0
Grote Organisaties 0

Wix Website Software Review

Met Wix Stores maak je simpel een webshop

Steeds meer bedrijven en particulieren besluiten een eigen website of webshop te maken. Met het Wix website pakket wordt dit steeds makkelijker! Inmiddels zijn er ruim 110 miljoen websites gemaakt met deze websitesoftware. Het maakt dat Wix één van de grotere partijen onder aanbieders van websitesoftware is. Je kunt met Wix een normale website ontwikkelen, maar bijvoorbeeld ook een Wix webshop. In deze Wix review vertellen we je meer over hetgeen Wix je te bieden heeft!

Website of webshop maken met Wix

Een website maken met Wix is voornamelijk interessant voor kleinere bedrijven of particulieren. Denk bijvoorbeeld aan een restaurant, een fotograaf, enzovoorts. Zij hebben vaak weinig nodig. Om klanten via een website te informeren over hun mogelijkheden, om een portfolio te laten zien, enzovoorts. Wix biedt je hier de mogelijkheid toe! Een voordeel van Wix ten opzichte van bijvoorbeeld WordPress is het feit dat je zelf geen omkijken hebt naar beveiligingsupdates. De kans dat je website gehackt wordt is zodoende minimaal. Andersom biedt WordPress je iets meer vrijheid bij de ontwikkeling van je website of webshop.

Wix kosten voor Nederlandse gebruikers

Het is mogelijk om Wix gratis te gebruiken! Bij deze gratis versie van Wix is het echter niet mogelijk om je eigen domeinnaam aan de website te koppelen. Je zal hierdoor een domeinnaam krijgen die eindigt op -wix.com. Voor bedrijven staat het veel professioneler wanneer zij hun website een eigen domeinnaam geven. Wix biedt vijf pakketten die deze mogelijkheid bieden. De Wix prijzen voor pakketten beginnen bij 4,50 euro per maand. De Wix webshop kosten komen niet overeen met de kosten voor een reguliere Wix website.

Verschillende Wix abonnementen

Een Wix domeim koppelen aan een eigen domeinnaam is mogelijk met een pakket van 4,50 euro per maand. Bij dit pakket staat er nog wel reclame op je website! Door een iets duurder pakket van 8,50 euro per maand te nemen kun je een hele mooie Wix website laten maken voor een kleinschalig bedrijf. Met dit pakket staan er niet langer advertenties op je website en beschik je over voldoende opslagruimte om bijvoorbeeld regelmatig foto’s toe te voegen. Een nog duurder pakket van 12,50 euro per maand geeft je nog meer opslagruimte ten opzichte van het vorige pakket. Zoals eerder beschreven werd, worden er speciale Wix tarieven aangeboden voor webwinkels. Het goedkoopste pakket voor een webwinkel neem je af voor 16,50 euro per maand. Je kunt hierbij een onbeperkt aantal producten aan je webwinkel toevoegen. Voor grotere partijen is ook een snelle service wenselijk. Je kunt in dit geval voor het VIP-pakket van 24,50 euro per maand kiezen. Hierbij heb je toegang tot VIP-ondersteuning. Tip: zoek eens naar een Wix promotiecode op internet! Soms profiteer je met zo’n Wix kortingscode van een verlaging van de abonnementsprijzen.

Functies en koppelingen van Wix website pakket

Standaard worden de Wix websites geoptimaliseerd voor het gebruik hiervan op mobiele telefoons. Zo is je website op ieder apparaat goed te bekijken! Daarbij kan de website op verschillende manieren worden uitgebreid door gebruik te maken van de apps in de Wix App Market. In deze Wix App Market vind je talloze mogelijkheden om de functionaliteit van je website of webshop uit te breiden. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om een boekingssysteem in je website te implementeren, of de mogelijkheid om een nieuwsbrief op te zetten. Houd er hierbij rekening mee dat deze extra opties worden ontwikkeld door externe partijen. Het kan zodoende voorkomen, dat de plug-ins na verloop van tijd niet langer van updates worden voorzien. Wix kan je hier in zo’n geval niet bij helpen.

Functies voor een Wix webshop

Wanneer je een webshop met Wix maakt kun je verschillende Wix payment methods aan je webshop toevoegen. Op deze manier bied je klanten de mogelijkheid om met hun favoriete betalingsmethode af te rekenen in je webwinkel! Daarbij zijn ook deze webwinkels goed te bezoeken op een mobiele telefoon of tablet. Vanuit een centraal beheerpaneel houd je heel eenvoudig bij welke bestellingen geplaatst zijn, welke bestellingen verstuurd zijn naar klanten, enzovoorts.

Beschikbaarheid en gebruiksvriendelijkheid

Bij Wix inloggen is heel eenvoudig, via de website van deze websitesoftware. Je komt vervolgens in een handig bedienpaneel, waar je de website naar je eigen hand kunt zetten. Je kunt hierbij uit verschillende standaardtemplates kiezen, wat Wix heel gebruiksvriendelijk maakt. Vaak wordt de vergelijking Wix vs. Jimdo gemaakt, aangezien je ook bij Jimdo voor een standaardtemplate kunt kiezen. Het programmeren van een website is op deze manier niet langer noodzakelijk! De Wix klantenservice helpt je graag verder bij problemen of vragen. In een uitgebreide Wix FAQ vind je het antwoord op vragen over de verschillende functies die Wix je biedt, de tarieven die in rekening worden gebracht voor pakketten, enzovoorts.

Conclusies over Wix

Wix is een ideaal website pakket voor een kleinere ondernemer of particulier. Met dit website pakket heb je alle mogelijkheden om een simpele, maar professioneel ogende website op te zetten. Het systeem achter Wix werkt heel eenvoudig! Naast de mogelijkheid om een website te bouwen kun je ook voor een webshop kiezen. Je betaalt maandelijks een vast bedrag per maand, waarbij je geen reclame op de website hebt staan en voor een eigen domeinnaam kunt kiezen. Het is ook mogelijk om de Wix websitesoftware eerst gratis uit te proberen. Je hebt hierbij echter nog geen eigen domeinnaam en er zullen advertenties getoond worden.

Software Categorie

Artikelnummer: 7212 Categorieën: ,

Website Gegevens

Extra informatie

Taal

Bedrijfsvorm

,

1 beoordeling voor Wix

  1. Michael

    Wix is werkelijkwaar fantastisch voor beginners, mede doordat het alles in één is. Je kan eenvoudig een website bouwen zonder dat je met allerlei hosting bedrijven in zee moet gaan.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.