Wrike

(1 klantbeoordeling)

Wrike is een online Projectmanagement software die je volledig inzicht en controle over taakmanagement en beheer. Met behulp van Wrike maak je het beheer van projecten gemakkelijker. Wrike Projectmanagement tools omvatten time tracking, project planning en organisatie, een interactieve tijdlijn, communicatie en online functies voor samenwerking voor teams van elke omvang.

Wie gebruikt deze software? Waar teams samenwerken biedt Wrike een oplossing Wie gebruikt deze software? Waar teams samenwerken biedt Wrike een oplossing

icoonProductdetails

Begin Prijs $9.80/ gebruiker maand
Zie prijs details
Gratis Versie [icon name=”fas” class=”fa-check”] Ja
Gratis Uitproberen [icon name=”fas” class=”fa-check”] Ja, probeer gratis

icoonDetails Verkoper

URL Bedrijf Wrike.com
Hoofdkantoor Verenigde Staten

icoonWat is Wrike?

Wrike is voor veel bedrijven de manier om alles goed en overzichtelijk te beheren en dat zie je gelijk terug in de productiviteit en de efficiency. Als een veelzijdige tool voor je onderneming kan je met Wrike je hele werkproces stroomlijnen. Creëer teams die aan projecten werken en zie gelijk wat de resultaten zijn door ze te vergelijken met elkaar. Dankzij handige en intuïtieve grafieken en diagrammen heb je gelijk de resultaten op je vizier. Dat is dus handig als je gelijk wil handelen en de data nodig hebt om beslissingen te nemen. Tot slot biedt Wrike een onmisbare functionaliteit voor online vergaderen en chatten. Online samenwerken is nog nooit zo makkelijk geweest.

Realtime rapporten en status

Eenvoudiger plannen

Maak samenwerken mogelijk

Workflow stroomlijnen

icoonOndernemingsvormen die passen bij deze software

Starters & ZZP'ers 0
MKB (2 tot 10 FTE) 0
MKB ( 11 tot 50 FTE) 0
Grote Organisaties 0

Waarom Wrike jouw bedrijf de ondersteuning biedt die je nodig hebt

Hier bij zakelijke software weten wij alles over de applicaties en programma’s die je bedrijf helpen om te groeien en te bloeien. Wrike behoort daarbij tot een tool die veel grote en kleine bedrijf heeft geholpen om doelgericht te blijven en hun diensten op orde te brengen. Je kunt Wrike gebruiken voor het stroomlijnen van de diensten die je levert en om te zorgen dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Maak nu dus gebruik van Wrike voor het verbeteren van je bedrijfsprestaties.

Website Gegevens

Uw online project management software
Website: wrike.com

Extra informatie

Proefversie

Taal

1 beoordeling voor Wrike

  1. Buurman

    ok

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.