Yoobi

(1 klantbeoordeling)

Yoobi Cloud Software ondersteund jouw organisatie zodat jij tijd meer tijd aan sales kan spenderen. Onze online oplossing helpt bij het onderhouden van relaties en het verkopen van producten en diensten. Ideale CRM Software voor het MKB om je relatiebeheer te optimaliseren.

Wie gebruikt deze software? Yoobi biedt software voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlof- en onkostenregistratie. Wie gebruikt deze software? Yoobi biedt software voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlof- en onkostenregistratie.

icoonProductdetails

Begin Prijs €3,98 per gebruiker p/m
Zie prijs details
Gratis Versie [icon name=”fas” class=”fa-check”] Ja
Gratis Uitproberen [icon name=”fas” class=”fa-check”] Ja, probeer gratis

icoonDetails Verkoper

URL Bedrijf Yoobi.nl
Hoofdkantoor Spijkenisse

icoonWat is Yoobi?

Zoek je cloud software die je makkelijk kunt integreren binnen je bedrijf en die je helpt om je diensten nog beter en snelle uit te voeren? Met Yoobi heb je het allemaal binnen handbereik. Deze applicatie zorgt ervoor dat je al je systemen aan elkaar kunt koppelen en op elkaar af kunt stemmen. Het is niet voor niets dat Yoobi daarom erg populair is bij ondernemingen die veel zaken moeten regelen. Van projecten tot het registreren van verschillende taken. Yoobi doet het allemaal in de cloud en houdt het ook nog eens goed bij.

Te integreren met boekhouding

8,7 score Feedback Company

Uitstekende service

Koppelingen met document management tools

icoonOndernemingsvormen die passen bij deze software

Starters & ZZP'ers 0
MKB (2 tot 10 FTE) 0
MKB ( 11 tot 50 FTE) 0
Grote Organisaties 0

Waarom je met Yoobi verder komt

Yoobi biedt oplossingen voor het bijhouden van de uren. Het is een makkelijke en snelle urenregistratietool die gebruik maakt van CRM. Gebruik Yoobi daarnaast voor het beheren van je klantrelaties. Met een simpele toevoeging kan je ook de verkoop van producten en diensten bijhouden. Alles overzichtelijk verzamelt in een veelzijdige app. Wat wil je nog meer? Wij raden deze applicatie aan als je het overzicht wil behouden. Lees zelf de beoordelingen en ontdek waarom Yoobi je tijd en geld zal besparen. Kijk verder op zakelijke software welk Yoobi pakket het beste past bij jouw bedrijfswensen.

Website Gegevens

CRM-software Voor Het MKB
Website: yoobicrm.nl

Extra informatie

Proefversie

Taal

1 beoordeling voor Yoobi

  1. Jon Johnson

    Project management software in de cloud

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.