Zoom review

Zoom is een platform waar personen en teams mee kunnen videobellen. Daarnaast kun je er ook gewoon mee bellen en heeft de software een chat functie.

Wie gebruikt deze software? Sinds Covid-19 heeft de populariteit van zakelijk videobellen een vlucht genomen. Zoom is één van de populairste programma's om dit mee te doen. Wie gebruikt deze software? Sinds Covid-19 heeft de populariteit van zakelijk videobellen een vlucht genomen. Zoom is één van de populairste programma's om dit mee te doen.

icoonInhoudsopgave

Navigeer direct naar jouw onderwerp:

icoonProductdetails

Begin Prijs Gratis te gebruiken
Zie prijs details
Gratis Versie [icon name=”fas” class=”fa-check”] Ja
Gratis Uitproberen [icon name=”fas” class=”fa-check”] Ja, probeer gratis

icoonDetails Verkoper

URL Bedrijf Zoom.us
Hoofdkantoor  San Jose, Californië

icoonWat is Zoom?

Een groot voordeel van Zoom is dat het in grote mate gratis te gebruiken is. Met de gratis versie kun je een video call organiseren tot aan 100 deelnemers. De gespreksduur is dan gelimiteerd op 40 minuten voor een groep. 1 op 1 videogesprekken zijn ongelimiteerd. Als je producten wil zoals Cloud Recording, een opmaak in bedrijfsstijl of hele grote aantallen deelnemers in een call wil, dan kun je een betaalde versie nemen

Meetings & Chat

Conference Rooms

Video Webinar

Phone System

icoonOndernemingsvormen die passen bij deze software

Starters & ZZP'ers 0
MKB (2 tot 10 FTE) 0
MKB ( 11 tot 50 FTE) 0
Grote Organisaties 0

Conclusie webwinkelsoftware Zoom

Zoom is erg handig in gebruik met goede agendakoppelingen en een prettige interface. Ook kun je Zoom koppelen met bijvoorbeeld Slack (chat software die populair is bij bedrijven). Omdat je het zo makkelijk gratis kunt proberen, is het echt de moeite waard om een kijkje te nemen als je op zoek bent naar een goede manier om teamoverleg op afstand te hebben. Alternatieven van Zoom zijn Microsoft Teams, Google Hangouts en eventueel Skype.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zoom review” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *