Taakmanagement Software

Toont alle 16 resultaten

 • asana

  Asana

  Asana maakt het mogelijk om de samenwerking van teams nog efficiënter te maken. Met Asana maak je Projectmanagement makkelijker, duidelijker en beter georganiseerd. Online Projectmanagement software, teamwork software en taakmanagement beheer in één tool. Door middel van de software van Asana houd je makkelijk de organisatie en het overzicht in handen, blijf je up to date en kan je je makkelijker houden aan deadlines.

 • atlassian

  Jira

  Atlassian is het bedrijf achter Jira, Bitbucket, Sourcetree en Trello en heeft daarnaast meerdere producten als het gaan om teamprestaties binnen bedrijven te bevorderen. Indien je op zoek bent naar dergelijk software is het zeker de moeite waard om hun producten te bekijken, want er bestaat zeker een kans dat er iets geschikt tussen zit. Atlassian biedt oplossingen als agile tools voor teams, incidenten software. De software van Atlassian zorgt voor allerhande oplossingen voor samenwerkingen, bouwen en creëren als teams.

 • monday logo

  Monday.com

  Monday is breed inzetbare bedrijfssoftware waarmee veel verschillende processen binnen een onderneming gestroomlijnd kunnen worden. Met name de veelzijdigheid maakt Monday.com voor veel bedrijven interessant.

 • quire

  Quire

  Quire is software voor slimme taaklijsten waarin projecten geplaatst kunnen worden. Daarnaast bevat de software communicatiefuncties zodat informatie per taak gedeeld kan worden.

 • teamleader

  Teamleader

  Met Teamleader heb je klantenbeheer, projectmanagement en onder meer facturatie in één handige tool. De software helpt je verder onder meer met uren registreren, geld incasseren, offertes maken, facturen en klantmanagement. Teamleader is onder meer geschikt voor digitale bureaus, voor mkb-bedrijven, voor architecten, bouw, installatie en onderhoud. Met Teamleader stap je van professionele offertes naar project, registreer je simpel uren en verstuur je makkelijk facturen. Teamleader is al goede software voor Facturatie, Urenregistratie en Projectmanagement. Maar Teamleader is voornamelijk geschikt als CRM. Bekijk waarom.

 • wrike

  Wrike

  Wrike is een online Projectmanagement software die je volledig inzicht en controle over taakmanagement en beheer. Met behulp van Wrike maak je het beheer van projecten gemakkelijker. Wrike Projectmanagement tools omvatten time tracking, project planning en organisatie, een interactieve tijdlijn, communicatie en online functies voor samenwerking voor teams van elke omvang.

 • basecamp

  Basecamp

  Basecamp is een all-in-one toolkit voor teams die samenwerken (ook op afstand). Met Basecamp beheer je al je projecten op één plek. Basecamp maakt niet alleen software voor werken op afstand ze schreven ook het boek REMOTE over werken op afstand. Met Basecamp optimaliseer je snel en goed je projectworkflow, verbeter je taakmanagement en projectbeheer. Teams die overstappen naar Basecamp zijn productiever en beter georganiseerd, teams communiceren beter en vergaderen minder.

 • clickup

  Clickup

  ClickUp heeft als missie om de wereld productiever te maken. ClickUp heeft zo veel mogelijk in één dashboard gestopt. Al je werk op één plek: taken, documenten, chat, doelen en meer. In ClickUp kun je gebruik maken van to-do lijstjes, Projectmanagement, documenten en notities, spreadsheets, e mail, chat, goal & time tracking, evenementen en meer. Één app om alle andere apps te vervangen.

 • evernote

  Evernote

  Evernote helpt je met het ordenen van je notities. Met Evernote maak je moeiteloos en snel notities van je beste ideeën die je eenvoudig kan delen met je team of anderen. Notulen, websites, projecten, met Evernote wordt het overzichtelijker en breng je snel orde in de chaos. Met Evernote onthoud je alles wat belangrijk is en kan je makkelijk organiseren, waar je ook bent.

 • meistertask

  Meistertask

  Meistertask is een online tool voor taakbeheer en Projectmanagement voor teams. Het flexibele en aanpasbare platform helpt projecten te stroomlijnen. Door middel van projectborden in Kanban stijl worden workflows geoptimaliseerd wat zorgt voor een verbeterde productiviteit. Zo ben je minder bezig met managen en meer aan het doen. Meistertask is makkelijk in gebruik, op maat gemaakt, Kanban, geschikt voor samenwerking en overal toegankelijk.

 • paymo

  Paymo

  Verschillende soorten kleine en middelgrote bedrijven werken wereldwijd met de Paymo software. Paymo is één platform voor het managen van: klanten, projecten, urenplanning en facturatie. Deze projectmanagement software heeft een prettige en overzichtelijke opzet waar je als team zeker baat bij gaat hebben. Als je op zoek bent naar software waarmee je bepaalde producten voor klanten moet ‘afleveren' dan is Paymo zeker software om te overwegen. De software wordt gebruikt door bijvoorbeeld: creatieve bedrijven, consultants, architecten, freelancers en advocatenkantoren. Wij vinden de functie waarmee je projecten en taken in een tijdlijn weer kunt geven erg fraai en handig.

 • salesforce

  Salesforce

  Salesforce is brede bedrijfssoftware. Salesforce biedt onder meer CRM oplossingen, marketing- en klantenservice software maar Salesforce biedt ook integraties voor Project Management en Taakmanagement Software

 • smartsheet

  Smartsheet

  Smartsheet biedt bedrijven een flexibel platform dat teams in staat stelt aan oplossingen te bouwen. Daarbij is biedt het ook oplossingen voor teams op basis van efficiëntie, effectiviteit en schaalgrootte. Een platform voor betere bedrijfsprestaties. Smartsheet is een dynamisch werkplatform dat makkelijk in gebruik is, veilig en teams naadloos laat samenwerken door integratie van verschillende bedrijfstools als Adobe, Slack, Jira, Tableau, Microsoft Teams, Dropbox etc

 • trello

  Trello

  Trello is een product van Atlassian en helpt bij projectmatig werken. Te integreren met bijvoorbeeld Slack en door het werken met borden. Makkelijk te gebruiken, veelzijdig en niet onbelangrijk: het kan gratis gebruikt worden. Door de verschillende koppelingen ideale team software. Door middel van kaarten, labels en eigenaren aan projecten toe te wijzen werk je met Trello efficiënter en doelgerichter.

 • workfront

  Workfront

  Met de software van Workfront haal je krachtige Online Projectmanagement Software in huis die helpt het werk in je onderneming te organiseren. Verbind door middel van de Workfront software, teams, mensen en strategie. Van strategie naar plan, naar uitvoering naar de oplevering, met Workfront wordt het makkelijker.

 • Zendesk-logo

  Zendesk

  Zendesk is een bekende internationale softwarepartij voor support, sales en klantbetrokkenheid en is geschikt voor verschillende bedrijfstakken en ondernemingen van klein tot groot. Zendesk biedt producten als Live-chat, geïntegreerde klantenservice, callcenter software, Sales & CRM oplossingen en meer.