Nederlands

Toont alle 149 resultaten

 • e-boekhouden logo 300x300

  e-Boekhouden

  e-Boekhouden is al jarenlang dé Nederlandse partij voor het boekhouden. 10.000en Klanten kozen voor e-Boekhouden. Lees waarom!

 • cm-com

  CM.com review

  CM.com ontwikkelt communicatiekanalen voor bedrijven zoals live chats, WhatsApp & sms communicatie, chatbots en daarnaast ook nog online betaalmethodes voor webwinkels, oplossingen voor ticketverkoop, SIP Trunks (internetbellen) en meer. Het is dus een bedrijf dat behoorlijk veel verschillende diensten ontwikkelt voor een betere klantervaring.

 • exactonline logo 300x300

  Exact Online

  Exact Online is een softwarepakket dat alle administratieve processen in jouw organisatie wilt oplossen. #1 Voor accountants & ondernemers. Lees meer!

 • fiscus

  Ficsus boekhouden

  Ficsus is boekhoudsoftware die zich specifiek focust op ZZP'ers. Met Ficsus wordt je boekhouding en belastingaangifte een stuk makkelijker. Weinig tot geen boekhoudkennis benodigd. Verder mogelijk om klantbeheer, urenregistratie en bijvoorbeeld kilometerregistratie te regelen met deze boekhoudtool software van Ficsus.

 • gripp logo

  Gripp

  Gripp is een alles-in-één pakket wat het overzicht weer terugbrengt in jouw organisatie. Of het nu gaat om die perfecte offertes met een druk op de knop, de projectadministratie met het overzicht van wie wat aan het doen is, of het strakke debiteurenbeheer:

 • atlassian

  Jira

  Atlassian is het bedrijf achter Jira, Bitbucket, Sourcetree en Trello en heeft daarnaast meerdere producten als het gaan om teamprestaties binnen bedrijven te bevorderen. Indien je op zoek bent naar dergelijk software is het zeker de moeite waard om hun producten te bekijken, want er bestaat zeker een kans dat er iets geschikt tussen zit. Atlassian biedt oplossingen als agile tools voor teams, incidenten software. De software van Atlassian zorgt voor allerhande oplossingen voor samenwerkingen, bouwen en creëren als teams.

 • mollie logo 300x300

  Mollie

  Mollie is een payment service provider die voorop loopt in de Nederlandse PSP branche, dit onder andere door de eerste Apple Pay Provider te zijn in NL. Lees alles over de betalingen bij Mollie!

 • monday logo

  Monday.com

  Monday is breed inzetbare bedrijfssoftware waarmee veel verschillende processen binnen een onderneming gestroomlijnd kunnen worden. Met name de veelzijdigheid maakt Monday.com voor veel bedrijven interessant.

 • moneymonk logo 300x300

  MoneyMonk

  Moneymonk is een bijzonder vriendelijk bedrijf met zeer positieve reviews. Het bedrijf richt zich voor 100% op dienstverlenende ZZP'ers. Lees meer over deze focus!

 • mpluskassa

  Mpluskassa

  MplusKassa is een specialist op het gebied van kassasystemen. Het merk is erg gericht op verschillende type branches waardoor iedere winkel of horecagelegenheid met de kassa's en software uit de voeten moet kunnen.

 • payt logo

  Payt

  Payt is een specialist op het gebied van debiteurenbeheer & credit management software. De geavanceerde facturatiesoftware is eenvoudig te koppelen met het boekhoudprogramma. Hierdoor ontstaat er een efficiënt en volledig automatisch debiteurenbeheer in de cloud.

 • snelstart

  Snelstart

  Snelstart biedt boekhouden, factureren, btw-aangiftes, automatische bankkoppelingen, offertes, aanmaningen of uitgebreide rapportages. Een bijkomend voordeel van Snelstart is dat je online goed samen kunt werken met je boekhouder of accountant.

 • teamleader

  Teamleader

  Met Teamleader heb je klantenbeheer, projectmanagement en onder meer facturatie in één handige tool. De software helpt je verder onder meer met uren registreren, geld incasseren, offertes maken, facturen en klantmanagement. Teamleader is onder meer geschikt voor digitale bureaus, voor mkb-bedrijven, voor architecten, bouw, installatie en onderhoud. Met Teamleader stap je van professionele offertes naar project, registreer je simpel uren en verstuur je makkelijk facturen. Teamleader is al goede software voor Facturatie, Urenregistratie en Projectmanagement. Maar Teamleader is voornamelijk geschikt als CRM. Bekijk waarom.

 • timemate

  Timemate

  Handmatig al je uren bijhouden en ritten registreren kost erg veel tijd. Ook het aanmaken van werkbonnen heb je het liefst zoveel mogelijk geautomatiseerd. Timemate is software die dit voor jou als ZZP’er of MKB’er automatiseert.

 • Unit4 ERP

  Unit4

  Verrassend slimme bedrijfssoftware van Nederlandse bodem. Waar veel software stopt gaat Unit4 nét even wat verder, waardoor de werelden van de accountant en ondernemer samenkomen.

 • wrike

  Wrike

  Wrike is een online Projectmanagement software die je volledig inzicht en controle over taakmanagement en beheer. Met behulp van Wrike maak je het beheer van projecten gemakkelijker. Wrike Projectmanagement tools omvatten time tracking, project planning en organisatie, een interactieve tijdlijn, communicatie en online functies voor samenwerking voor teams van elke omvang.

 • yoobicrm

  Yoobi

  Yoobi Cloud Software ondersteund jouw organisatie zodat jij tijd meer tijd aan sales kan spenderen. Onze online oplossing helpt bij het onderhouden van relaties en het verkopen van producten en diensten. Ideale CRM Software voor het MKB om je relatiebeheer te optimaliseren.

 • 360gradenfeedback

  360gradenfeedback

  Flexibel 360 graden feedback systeem; van voordelige instapsessies tot maatwerk voor professionals. Evalueer personen, teams en klanttevredenheid met 360 graden feedback. Het platform 360gradenfeedback heeft al meer dan 4000 reviews die online te vinden zijn, deze reviews zijn over het algemeen zeer positief. Het bedrijf is verder gevestigd in Utrecht en kent vanzelfsprekend 100% Nederlandse support.

 • Adobe

  Adobe Sign

  Adobe Sign is ‘s werelds bekendste oplossing voor elektronische ondertekening. Je kunt met Adobe Sign documenten snel, gemakkelijk en op een veilige manier elektronisch ondertekenen.

 • advisie

  Advisie

  Advisie is een Nederlands IT- en consultancy bedrijf dat maatwerk software levert aan bedrijven uit de zorg-, onderwijs-, dienstverlening-, groothandel-, automotive- en productiebranche. Deze sluit aan op de financiële en andere financiële processen van bedrijven. Dan moet je denken aan CRM, BI, Warehouse Management en meer. Ze werken op basis van Exact, dus als jouw organisatie hier al mee werkt, kan dit een goede software partner zijn.

 • afas

  Afas

  Het Nederlandse Familiebedrijf AFAS software ontwikkelt moderne bedrijfssoftware voor organisaties in alle branches. AFAS is daardoor een veelgebruikt platform en inmiddels een hele bekende speler in Nederland. De belangrijkste oplossingen die AFAS biedt zijn software voor: ERP, CRM, financieel, HRM, Ordermanagement, Payroll, Projecten en Workflowmanagement.

 • afosto

  Afosto

  Afosto is een partij waar je terecht kunt als je op zoek bent naar een ‘alles onder één dak’ oplossing voor omnichannel bedrijven. Ze bieden namelijk zowel e-commerce oplossingen als kassasystemen. Deze laatste zijn veelal tablet based.

 • anewspring

  ANewSpring

  aNewSpring is een adaptief e-learning platform for opleiders waarmee je persoonlijke en sociale cursussen maakt en verkoopt.

 • apollo coach

  Apollo Coach

  Coaching platform OM kun je gebruiken om je praktijk online te runnen. Het reserveringssysteem laat cliënten afspraken inplannen op de door jou beschikbaar gestelde Momenten. De tool synchroniseert automatisch met Google en Outlook.

 • apptime

  Apptime

  Apptime is een all-in-one employee app. Apptime informeert medewerkers snel en gericht over alles wat van belang is om ze optimaal te laten functioneren en ze aan uw organisatie te binden. AppTime haalt alle informatie voor interne communicatie uit uw systemen en stelt die beschikbaar via een beveiligde mobiele applicatie. Uw bedrijfsregels bepalen wie welke informatie mag bekijken en invoeren. Medewerkers kunnen niet alleen berichten en overzichten bekijken, maar ook communiceren met collega’s en managers. Daardoor blijft iedereen betrokken en actueel geïnformeerd

 • atlassian

  Atlassian

  Atlassian is het bedrijf achter Jira en Trello en heeft daarnaast meerdere producten als het gaan om teamprestaties binnen bedrijven te bevorderen. Indien je op zoek bent naar dergelijk software is het zeker de moeite waard om hun producten te bekijken, want er bestaat zeker een kans dat er iets geschikts tussen zit.

 • badgermapping

  Badger Maps

  Badger Mapping optimaliseert routes waardoor de reistijd verlaagt wordt en afspraken moeiteloos ingepland kunnen worden. De gehele planning wordt geautomatiseerd en heeft een beperkte voorbereidingstijd van maar 10 minuten per dag.

 • basicall

  Basicall

  De BasiCall dialer en Agent software zijn een verlenging van de Asterisk PBX centrale. Deze software voorziet in het systeem waar de agents en supervisors dagelijks mee werken. Callcenter solution Oplossingen & Dialer Software van Nederlandse bodem.

 • bedrijfsrooster

  Bedrijfsrooster

  Binnen sommige bedrijven is personeelsplanning erg belangrijk. Je kunt hierbij denken aan bedrijven in de evenementenbranche, horeca of retail. Bedrijfsrooster.nl biedt hierin een uitstekende software oplossing.

 • benify

  Benify

  Benify is een gepersonaliseerd engagement platform. Met deze software kun je een omgeving creëren voor gelukkige werknemers. De software heeft als doel om een sterk employer brand neer te zetten voor jouw organisatie.

 • bezoekersregistratie

  Bezoekersregistratie

  Jij zoekt bezoekersregistratie software? Met EVA digitale bezoekersregistratie melden uw bezoekers zich eenvoudig aan. Zet nu een streep door uw papieren logboek en start vandaag!

 • bitdefender logo 300x300

  Bitdefender

  Bitdefender kent kortingen bij afnames van 10 en 20 Apparaten. Deze competitieve prijssetting in combinatie met goede beveiliging maakt Bitdefender zakelijk zeer geschikt. Lees meer!

 • bizon software

  Bizonsoftware

  Bizon, dat is financiële software waar u van opknapt. En waarmee u opvallend snel en soepel door de administratie klikt. Dát werkt lekker!

 • bizzcloud

  Bizzcloud

  De website van Bizzcloud biedt beperkte informatie voor geïnteresseerden in kassasystemen. Bizzcloud positioneert zich als flexibele en schaalbare aanbieder van kassasystemen voor zowel horeca, retail als (sport) clubs. Het systeem heeft daarbij de mogelijkheden tot een koppeling met bijvoorbeeld CCV shop.

 • bringme logo

  Bringme

  Laat bezoekers Zich aanmelden aan de Bringme Bureau for an Efficiënte bezoekersregistratie. Of het nu gaat om het automatisch onthalen van medewerkers, klanten, koeriers, leveranciers, bewoners of bezoekers

 • bullguard logo 300x300

  Bullguard

  BUllguard Premium is betrouwbare Antivirus Software vanuit Engeland / London. Als je puur zakelijk kijkt naar de Bullguard pakketten met meerdere licenties, kom je al snel bij Bullguard Premium uit.

 • calway

  Calway

  CallPro, de totaaloplossing voor call centers, verhoogd de productiviteit in het call center. CallPro Professional is geschikt voor call centers vanaf 5 belplekken. CallPro Professional is zowel geschikt voor on-premise gebruik als in de cloud. CallPro is uw call center geautomatiseerd met CallPro vanuit de cloud

 • cashr

  Cashr

  Cashr is onderdeel van Reeleezee, zoals het logo al een beetje verraadt. Het is een eenvoudig kassasysteem waarmee vooral kleine ondernemingen in zowel horeca als retail uit de voeten kunnen. Bij een hoge doorloopsnelheid van producten kom je al snel een aan abonnement van €50,- per maand. Met een pinkoppeling van Yomani of Worldonline komt daar nog eens €10,- bij. Hiermee is Cashr niet eens erg voordelig voor wat je ervoor krijgt. Het is wel ideaal als je met Reeleezee boekhoudt natuurlijk.

 • clientsysteem

  Cientsysteem

  Dit cliëntvolgsysteem is ideaal voor de zorg, studieloopbaanbegeleiding en coaches. Na gebruik van deze software heb je een stuk minder lange e-mails, post-its en papierwerk. De software werkt snel en is zeker het proberen waard.

 • cipix

  Cipix

  CIPIX is een internetbureau uit Rotterdam dat professionele Drupal websites beheert, realiseert en onderhoud. Al meer dan 20 jaar expert op het gebied van websites en website beheer. CIPIX is een Nederlands bedrijf dat je bijstaat bij alle stappen van website ontwikkeling. Van concept, naar design en huisstijl tot en met webdevelopment, managed hosting, onderhoud en updates. Na oplevering van diensten is er ook nog ruimte voor advies en ondersteuning. Dus heb je plannen voor een nieuwe website of het vernieuwen van een bestaande website? Dan kan deze Drupal Specialist uit Rotterdam je wellicht helpen.

 • cleverdisplay

  Cleverdisplay

  Via CleverDisplay kun je informatie presenteren via digitale schermen met als doel een specifiek publiek te bereiken op een vooraf te selecteren locatie en tijdstip. CleverDisplay is aan te schaffen met de volgende mogelijkheden: Displays, Players, CleverDisplay Director Software, Touchfunctie en Videowall.

 • conscribo

  Conscribo

  Conscribo is administratiesoftware die speciaal gemaakt is voor verenigingen. Je vindt in de software oplossingen voor vele taken die terugkomen in het werk van bestuurders van verenigingen.

 • contactcenterlive

  ContactCenterLive

  Contact Center Live is een echte totaaloplossing op het gebied van Multi Channel Contact Center Software. Snel en eenvoudig kunnen campagnes live gezet worden door verregaande integraties met Zendeks om als klant snel de regie over het klantcontact te behouden. Alles vie de software oplossingen van Contact Center Live.

 • co pilot

  Copilot

  Met deze software doe je eenvoudig zelf de salarisadministratie en stel je juridisch kloppende arbeidscontracten op. Structureer je HR op één plek en profiteer daarmee van de efficiëntie die je kunt behalen met de software van Copilot.

 • coursepath

  Coursepath

  Maak online cursussen en meet de resultaten met Coursepath's Learning Management system (LMS). Als Software-as-a-Service (SaaS) oplossing is Coursepath direct klaar voor gebruik en kun je snel je eigen academy inrichten. Met Coursepath deel je eenvoudig kennis met (nieuwe) werknemers en partners. Coursepath heeft een vestiging in Amsterdam en is in het Nederlands beschikbaar.

 • cubilis

  Cubilis

  Cubulis is handig voor als je vanuit één scherm verschillende boekingssites wil beheren (zoals Expedia en Booking.com). De software is geschikt voor alle soorten logies. Als tweede product kun je ook gebruik maken van Cubilis© Booking Engine. Dat is boekingsmodule waarmee je directe reserveringen genereert en (commissievrije) reserveringen ontvangt via uw eigen website.

 • dehaan it

  De Haan IT

  De Haan IT is een Nederlands bedrijf dat zich gespecialiseerd in kassa software voor specifieke branches. De Haan IT heeft software ontwikkeld voor: musea, horeca, wellness, leisure, zwembaden, golfclubs, autowasserijen, zorg en retail.

 • digibtw

  DigiBTW

  DigiBTW is een goed en voordelige keuze voor ZZP'ers als het op online boekhouden. Deze software is speciaal ontwikkeld voor ZZP'ers waardoor je precies de juiste functionaliteiten hebt om snel en zonder beperkingen je boekhouding bij te houden. Ook de BTW aangifte en inkomstenbelasting kun je simpel doen via de software.

  Onderdelen die je kunt vinden in DigiBTW zijn onder andere:
  Facturatie, offertes, BTW-aangifte, urenregistratie, rittenregistratie, automatische boekingen.

  Handige Functionaliteiten zijn het dashboard, de inzichten op je mobiel en duidelijke overzichten.

 • digioffice

  Digioffice.nl

  DigiOffice is a suite van applicaties waarin DMS, CRM en huisstijlbeheer zorgen voor efficiënte processen van alle informatiestromen van een organisatie.

 • digireceptie logo

  Digireceptie

  Digitale Bezoekersregistratie vanuit Leusden in Nederland: Jouw klanten professioneel ontvangen met DigiReceptie digitale bezoekersregistratie. Snel, eenvoudig, kostenbesparend en AVG-proof.

 • digitalpixelmarketing

  DigitalPixelMarketing

  Digitalpixelmarketing is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in narrowcasting solutions. Met hun DPM software voorzien ze in narrowcasting systemen voor eindgebruikers van a tot z. Je kunt dan denken aan een videowall, wachtkamer televisie, een kabelkrant, etalage TV, aanwijsborden en meer.

 • easygenerator

  Easygenerator

  Easygenerator is frisse e-learning software met veel Nederlandse en grote internationale klanten. De software kenmerkt zich met name doordat alles eenvoudig te slepen is waardoor je snel kunt inrichten. Easygenerator is gevestigd in Rotterdam.

 • easyscreen

  Easyscreen

  Easyscreen biedt plug en play narrowcasting software waarmee je in een mum van tijd de beste content kunt maken en betrokkenheid met je publiek kunt vergroten. De narrowcasting software van Easyscreen is gebruiksvriendelijk en geeft mooie beelden.

 • eijsink

  Eijsink

  Eijsink is een totaaloplosser als het aankomt op bedrijfsprocessen en enigszins vergelijkbaar met MplusKassa. De dienstverlening van Eijsink is breed: van afrekensystemen en bar- & keukenmanagement tot personeelsplanning en webshops met kassakoppeling. Je kunt via Eijsink verschillende soorten en merken kassasystemen afnemen. Dit zijn onder andere Booq, Vextron, Winsale. JUPA en Eijsink Touch.

 • arcgis

  Esri ArcGIS

  Navigator voor ArcGIS is een professionele mobiele navigatie-app for Android en iOS en maakt gebruik van GIS-software om de optimale route voor medewerkers op de weg uit te zoeken. Honderden wereldwijde kaarten, bepaal reismogelijkheden, vind adressen en plaatsen door middel van de geavanceerde navigatie voor uw veldmedewerkers.

 • evernote

  Evernote

  Evernote helpt je met het ordenen van je notities. Met Evernote maak je moeiteloos en snel notities van je beste ideeën die je eenvoudig kan delen met je team of anderen. Notulen, websites, projecten, met Evernote wordt het overzichtelijker en breng je snel orde in de chaos. Met Evernote onthoud je alles wat belangrijk is en kan je makkelijk organiseren, waar je ook bent.

 • eversportsmanager

  Eversportsmanager

  Eversports manager automatiseert de administratie van bedrijven die actief zijn binnen de fitness branche. Yoga, pilates, dans, fitness , bootcamp en vechtsport zijn voorbeelden van bedrijfstypes die goed met de software kunnen werken. Je kunt via de Eversports manager API koppelingen maken met onder andere ClassPass en Onefit. Hierdoor kun je verschillende handige systemen integreren in één platform.

 • evolveip

  EvolveIP

  Evolve IP is de enige toonaangevende wereldwijde Microsoft Gold Partner die een Purpose Built® enterprise voice-oplossing levert die is geïntegreerd met Microsoft Teams en Office 365. Evolve IP heeft vele technologische producten op de markt om bedrijfsvoering makkelijker en veiliger te maken.

 • eyespy360

  EYESPY360

  Met het EyeSpy platform is het mogelijk om ​​meeslepende 360 ​​virtuele tours te creëren. Betaalbare, kwalitatief goede tours / rondleidingen snel gepubliceerd

 • Facilitor

  Facilitor is facility management software die volledig in de cloud draait. Het is eigenlijk iets breder dan dat want het bevat ook functies voor inkoop, IT service management, vastgoedbeheer of HRM. Facilitor is gevestigd in Enschede.

 • famas

  Famas

  Famas Facility Management Solutions biedt een eenvoudige, betaalbare facility management internet-solution (FMIS) voor iedere facilitaire organisatie. Het FMIS systeem is uitgebracht onder de merknaam FAME. Dit FAME-systeem ondersteunt de facilitaire organisatie in haar dagelijkse werkzaamheden. De software is modulair opgebouwd zodat je zelf kunt bepalen welke producten je afneemt. Famas is gevestigd in Tilburg en dankzij de Nederlandse roots ook erg geschikt voor Nederlandse bedrijven.

 • fenna

  fENNA

  fENNA biedt een softwareoplossing voor factureren en Boekhouden. Met name starters een ZZP’ers kunnen goed bij fENNA terecht vanwege de gratis facturatie en lage kosten als je alle functionaliteiten gaat gebruiken.

 • freshdesk

  Freshdesk

  Freshdesk is online cloud-gebaseerde customer service software. Dit product biedt ondersteuning aan de helpdesk / klantenservice door slimme automatisering. Hierdoor krijgen teams op de helpdesk sneller dingen gedaan.

 • freshservice

  FreshService

  Moderniseer IT en andere bedrijfsfuncties met een verfrissend gebruiksvriendelijke, eenvoudig te configureren IT-servicedesk-oplossing in de cloud.

 • freshworks

  Freshworks

  Freshworks helpt sales-, marketing-, support-, IT- en HR-teams om de beste klantervaringen te leveren. Het is frisse software waar meerdere teams goed mee kunnen werken.

 • frontlinesolutions

  Frontline Solutions

  Frontline Solution helpt met jouw uitdagingen in Klantcontact te vertalen naar schaalbare en flexibele concepten. We bieden succesvolle oplossingen die succesvol geïmplementeerd kunnen worden en beheersbaar zijn. Oplossing voor Employee Engagement, Customer Engagement en Business Optimalisatie. Door de juiste inzet van onze oplossingen stijgt de klanttevredenheid, wordt er efficiënter gewerkt en dalen de kosten. Frontline Solutions biedt contactcenter oplossingen van onder meer Genesys en ContactCenter4All. Frontline Solutions is in Nederland en België te vinden.

 • gastrofix

  Gastrofix

  Van oorsprong is Gastrofix een Duitse onderneming, maar inmiddels is deze partij in 7 landen in Europa actief. Het bedrijf richt zich puur op horeca waardoor er op dit vlak veel verschillende functionaliteiten en rapportages beschikbaar zijn. Omzet per uur, kelneromzet en omzet per kostplaats zijn hier voorbeelden van. Het kassasysteem is zelf uit te breiden met diverse software die handig is voor in de horeca. Zo hebben ze de ‘restaurant manager' en een keukenscherm waarop de bestellingen zijn af te lezen. Gastrofix biedt ook de optie MynOber. Hierdoor kunnen mensen zelf via een app bestellen.

 • gauddi

  Gauddi

  Gauddi biedt gebruiksvriendelijke narrowcasting software om effectief een bepaalde doelgroep aan te spreken. De software is geschikt voor elke branche.

 • genesys

  Genesys

  Genesys is al jaren de grootste speler op het gebied van Omnichannel Customer Experience Software. Echt een customer contact specialist bij uitstek waar al meer dan 15.000 bedrijven wereld voor hebben gekozen.

 • google data studio

  Google Data Studio

  De dashboard software die zeker het overwegen waard is komt van Google. Met Google Data Studio maak je eenvoudig interactieve dashboards en mooie rapporten die inspireren tot de juiste zakelijke beslissingen. Het is gemakkelijk en gratis.

 • hoorayhr

  Hooray HR

  Hooray HR software is goede HR software voor een nette prijs. Met Hooray heb je een compleet HR pakket, alle HR taken in één pakket. Met deze HR tool houd je eenvoudig het overzicht over alles wat er speelt binnen de onderneming.

 • hubper

  Hubper

  Hubper Maakt leren altijd en overal toegankelijk en inzichtelijk. Creëer content in elke vorm en ontwikkel kennis en vaardigheden binnen jouw organisatie.

 • insightsoftware

  Insightsoftware

  Insight Software maakt financiële en operationele rapportages eenvoudig. De software bevat flexibele rapportage tools, snel analytics dashboards, en gecontroleerde budgettering oplossingen. Dat kan zowel binnen Excel als op het web.

 • ironmountain

  ironmountain.nl

  Iron Mountain helpt organisaties kosten en risico's te beperken door het beheren van documenten. Ontdek hoe wij u kunnen helpen met uw documentbeheer.

 • ispringsolutions

  Ispring

  iSpring i software om in een handomdraai interactieve cursussen en assessments te creëren, leveren en beheren. Het is een end-to-end oplossing voor de lancering van e-learning binnen een dag. Zo eenvoudig is het.

 • ivanti

  Ivanti

  Ivanti biedt oplossingen voor IT asset- en servicebeheer, eindpuntbeveiliging en supply chain management. De software lost veel op voor IT beheer en Beveiliging.

 • izettle

  iZettle

  iZettle richt zich met hun kassasystemen op kleinere bedrijven. Het is een systeem dat werkt op basis van een iPad (die niet is inbegrepen) en een klein pinapparaat. Het maakt hierbij niet zoveel uit of het gaat om horeca of retail. Als de zaak niet al te groot is (bijvoorbeeld een koffietent zonder al te veel tafels), dan kan dit systeem erg goed en – niet onbelangrijk – erg voordelig werken. iZettle heeft namelijk geen opstartkosten of een maandabonnement. Het enige dat je betaalt is het pinapparaat voor €15,- en 1,95% per kaarttransactie. Dit is ideaal voor starters, omdat je pas betaalt als je wat verkoopt. Nog een groot voordeel van iZettle is dat je het systeem overal mee naartoe kunt nemen en dus niet locatiegebonden is. Daarmee is het dus ook ideaal voor mensen die wel pintransacties willen verwerken, maar niet aan een vaste locatie vastzitten. Een laatste pluspunt vinden we het design.

 • jamf

  Jamf

  Jamf Pro is uitgebreide enterprise management software voor het Apple-platform. De software vereenvoudigt het IT-beheer voor Mac, iPad, iPhone en Apple TV.

 • kaseya

  Kaseya VSA

  Beheer met Kaseya IT-Zaken, zonder beheer softwarepakket. Ontdek de externe oplosisngen voor bewaking, beheer, beveiliging en naleving.

 • kaspersky logo 300x300

  Kaspersky

  Cyber Security voor groeiende bedrijven via de Endpoint Security Cloud van Kaspersky. Lees alles over de custom mogelijkheden van dit Antivirus pakket. Dit kan hier!

 • lightspeed logo

  Lightspeed kassasysteem

  Lightspeed Kassasystemen bestaat uit een softwarepakket voor zowel horeca als retail. Deze software biedt uitgebreide functies zoals: meldingen als er nieuwe voorraad moet worden ingekocht (retail) of individuele betalingen binnen groepen en fooi herdistributie in het geval van Horeca.  Wij zijn van mening dat, als je een serieuze zaak start (of al hebt), je er goed aan doet om direct met een volwaardig systeem als Lightspeed te starten. Hierdoor hoef je later niet nog van systeem te wisselen. Lightspeed kan goed met je meegroeien en verzorgt in het enterprise pakket ook services aan bedrijven met meer dan 5 kassa`s.

 • lodgify

  Lodgify

  Met Lodgify optimaliseer je de boekingen voor je vakantie verhuur. Lodgify is speciale Vakantiehuizenverhuur management software. Met de software wordt het voor jou als verhuurder makkelijker en sneller je huis verhuren. In het systeem zit Property Management Software ingebouwd, software om makkelijk een website in elkaar te draaien en verder betalingssoftware en boekingssoftware.

 • loket

  Loket.nl

  Loket.nl is een Nederlands bedrijf dat software ontwikkeld voor HR- en salarisadministratie. Een groot voordeleel van Loket.nl is dat er 100+ koppelingen te maken zijn met andere software. De dashboards van Loket.nl zijn strak vormgegeven en overzichtelijk.

 • mailwasher firetrust

  Mailwasher

  MailWasher is een leider in spam filter software, en de makkelijkste manier om te controleren en beheren van uw e-mails voordat u deze downloaden naar jouw computer. Mailwasher werkt met Outlook, Outlook Express, Incredimail, Thunderbird, Windows Live Mail, GMail, Hotmail, Yahoo, EM Client en elk ander e-mailprogramma.

 • meistertask

  Meistertask

  Meistertask is een online tool voor taakbeheer en Projectmanagement voor teams. Het flexibele en aanpasbare platform helpt projecten te stroomlijnen. Door middel van projectborden in Kanban stijl worden workflows geoptimaliseerd wat zorgt voor een verbeterde productiviteit. Zo ben je minder bezig met managen en meer aan het doen. Meistertask is makkelijk in gebruik, op maat gemaakt, Kanban, geschikt voor samenwerking en overal toegankelijk.

 • merit media

  MeritMedia

  Merit Media is een one-stop-shop for narrowcasting. Dankzij Merit Media kun je eigentijds communiceren via moderne schermen met daarop oogstrelende bewegende beelden.

 • microsoft

  Microsoft Project

  Microsoft Project is eenvoudige en krachtige Projectmanagement software. Blijf georganiseerd, gefocust en behoud de controle. Organiseer alles, van kleine projecten tot grote initiatieven. Of je nu een projectmanager bent of niet, met een krachtige, gebruiksvriendelijke app blijf je elk project de baas. Met Microsoft Project houd je alles eenvoudig en overzichtelijk en werk je goed samen met Microsoft Teams en Microsoft Projects.

 • mochadocs

  mochadocs

  Mochadocs Contract Management. Slimmer Contracten managen op einddatum, inhoud en vindbaarheid. Vanuit Nederland helpen ze met het MochaDocs team dagelijks mensen uit allerlei organisaties over de hele wereld met het managen van contracten. Met de contract management software wordt meetbaar geld en tijd bespaart en wordt het makkelijker, leuker en gaat het sneller om contracten te managen.

 • moodle

  Moodle

  Moodle is een end-to-end online leerplatform voor hoger onderwijs en e-learning op de werkplek. Het is momenteel de meest gebruikte open source LMS in de wereld.

 • myfitnesspal

  My360

  MyFitnessPall is een gratis online calorieënteller en dieet plan. Makkelijker afvallen calorie inname bij te houden en te tracken wat je eet en hoe veel stappen je loopt. MyFitnessPall is onderdeel van Under Armour en gaat met name om wat en hoe veel je eet. Door met MyFitnessPall je voeding te loggen en te tracken ben je sneller bij je afval of trainingsdoel. Door middel van de geïntegreerde QR scanner kun je ook snel producten zoeken in de voedingsdatabase met meer dan 11 miljoen producten.

 • napkin

  Nappkin

  Nappkin is een horeca POS kassa die speciaal is ontwikkeld voor iPad en iPhone. Met functionaliteiten zoals dagsluiting, kasopmaak en reserveringen heb je in feite al veel van wat je moet hebben. Het systeem is niet ontzettend uitgebreid, maar daardoor ook wel aantrekkelijk geprijsd. De kosten zijn puur afhankelijk van het aantal devices dat je wilt aansluiten. Gemiddeld genomen kost Nappkin met een compact pakket €29,-. Je kunt zelfs nagenoeg gratis beginnen met Nappkin met het starters pakket. Je hoeft dan enkel €19,- te besteden voor een SumUp kaartlezer. Nappkin heeft koppelingen met een aantal populaire boekhoudprogramma`s.

 • netpresenter

  Netpresenter

  Betere resultaten door het verbeteren van de interne communicatie, betrokkenheid van medewerkers, de productiviteit en veiligheid kun je realiseren met Netpresenter's communicatiesoftware.

 • nmbrs

  nmbrs

  Nmbrs is een simpele oplossing voor alle HR en payroll processen. Omdat Nmbrs van origine Nederlands is, is deze software erg geschikt voor Nederlandse bedrijven. Als je als organisatie net iets meer eisen hebt aan de software kun je kiezen voor diverse uitgebreide pakketten.

 • norton logo 300x300

  Norton

  Norton Antivirus biedt met de Small Business pakketten een bijzonder goedkoop en effectieve virusbescherming aan. Lees waarom Norton Small Business een goede keuze is!

 • nuance

  Nuance Dragon

  Met Nuance.com werk je slimmer en productiever. Met de Nuance AI kunnen organisaties meerwaarde halen uit interacties. Met Dragon Spraakherkenning wordt gezorgd voor een hogere productiviteit. Met omnichannel klantcontacten software van Nuance zorg je ook voor een hogere productiviteit en meerwaarde.

 • odoo

  Odoo

  Van ERP tot CRM, e-commerce en CMS. ODOO is een breed pakket met dingen die je goed binnen een onderneming kunt gebruiken. Je kunt ODOO downloaden of gebruiken in de cloud.

 • opentable

  OpenTable

  OpenTable is software voor restaurants. Met de OpenTable software wordt het voor restaurants makkelijk om de reserveringen online efficiënt te regelen. OpenTable is inmiddels onderdeel van booking. De software wordt door veel Nederlandse restaurants en horeca gebruikt om boeking en reserveringen te beheren en te organiseren. Zoek je een geschikt reservering beheersysteem voor jouw restaurant? Kijk dan zeker eens naar de reserveringsbeheer software van OpenTable.

 • panda logo 300x300

  Panda Security

  Panda Security staat zijn mannetje in antivirus software voor individueel gebruik. Maar Panda Antivirus Software is voornamelijk interessante door de zakelijke licenties. Lees waarom!

 • pegamento

  Pegamento

  Specialist op het gebied van Robotisering van processen en Kunstmatige Intelligentie in klantcontact. De oplossingen van Pegamento zijn gebruiksvriendelijk, zorgen voor meer klantinzicht, zijn snel inzetbaar, hebben een korte terugverdientijd en sluiten naadloos aan op uw huidige systemen.

 • pimcore

  Pimcore

  Pimcore is de enige open source data en experience management platform dat PIM, MDM, DAM, DXP ​​/ CMS en e-commerce in een enkel dashboard / app combineert. Software voor Product Information Management, Digital Asset Management, Data Management en meer. Met het Pimcore Platform beheer, verzamel en distribueer je digitale producten voor elk kanaal.

 • pipedrive

  Pipedrive

  Pipedrive is een gebruiksvriendelijke CRM-tool die door gebruikers als de beste wordt beoordeeld. Identificeer meer gekwalificeerde leads en laat je bedrijf floreren met het CRM systeem van Pipedrive.

 • pluform

  Pluform

  Online Coaching Pluform: Werken in een aantrekkelijke en veilige privé omgeving, bezig met de eigen professionele ontwikkeling en eigen persoonlijke doelstellingen.

 • pluvo

  Pluvo

  Met Pluvo heb je binnen een paar klikken een online training gemaakt en kunnen je studenten, cursisten of medewerkers aan de slag.

 • powerbi-microsoft

  Power BI

  Met Powerbi.tips zet je gegevens om in kansen met Power BI-hulpprogramma's voor gegevens visualisatie. Stimuleer betere zakelijke beslissingen door uw bedrijfsgegevens te analyseren voor beter inzicht.

 • procademy

  Procademy

  Met de e-learning software van Procademy houd je als organisatie alles in eigen de hand. Maak zelf interactieve e-learning en volg de resultaten hiervan. Procademy biedt producten als: personalized learning, een virtual classroom, social Learning, een lesstof bibliotheek en meer. De software is Internationaal inzetbaar (24+ talen).

 • qlik

  Qlikview

  Zet uw gegevens in business value sneller met Qlik.com, de enige end-to-end data-integratie en data-analyse-oplossingen voor business intelligence. Met Qlik.com zet je sneller een volledige data- en analysestrategie klaar voor jouw bedrijf.

 • rapasso

  Rapasso

  Rapasso is Nederlandstalige software en is het cliëntvolgsysteem in de cloud voor reïntegratie, arbeidsMobiliteit, WW & Loopbaan. Rapasso ondersteunt je op de gebieden HR, loopbaan, re-integratie en leefstijl. Het gebruiksvriendelijke cloudplatform heeft tools voor online begeleiding, trajectmatig werken, rapportages en zorgt voor transparantie richting opdrachtgevers.

 • rentmagic

  Rentmagic

  RentMagic is een online platform voor materiaalverhuur. Met de software van Rentmagic verhoog je de productiviteit van je bedrijf. De verhuursoftware van Rentmagic is geschikt voor vrijwel elke sector. En helpt bij planning, communicatie, service en onderhoud, rapportage en meer. Rentmagic is één platform om je verhuur, verkoop, voorraad en klantenservice centraal te beheren.

 • roomraccoon

  Roomraccoon

  RoomRaccoon is hotel management software. Met de Software van RoomRaccoon heb je een goed hotel management systeem in handen wat geschikt is voor jouw hotel, bed & breakfast of appartement. Met ingebouwde boeking software en channel management en ook een PMS (Property Management Systeem. Al met al hele complete alles-in-1 hotel software.

 • salesforce

  Salesforce

  Salesforce is brede bedrijfssoftware. Salesforce biedt onder meer CRM oplossingen, marketing- en klantenservice software maar Salesforce biedt ook integraties voor Project Management en Taakmanagement Software

 • simplicate

  Simplicate

  Simplicate is alles in één business software: CRM, HRM, Sales, Projectmanagement, Urenregistratie & Facturatie. Met de krachtige en eenvoudige business software van Simplicate krijg je makkelijk inzicht in de prestaties van je bedrijf en inzicht in hoe je een efficiënt bedrijfsproces creeert. Met Simplicate richt je je werkprocessen efficiënt in. Simplicate is in Nederland gevestigd in Amsterdam en Groningen.

 • simplybook

  SimplyBook.me

  SimplyBook.me is een online boekingssysteem voor services en diensten. Met Simplybook.me zorg je voor reserveringen, boekingen en widgets op je eigen website. Met SimplyBook.me kan je via meerdere kanalen je boekingen optimaliseren, via instagram, facebook en bijvoorbeeld via Google Maps realiseer je sneller en simpeler boekingen met de integraties van Simplybook.me

 • smarthotel

  Smarthotel

  Het doel van Smarthotel is om jouw werk als hotelier gemakkelijker te maken dankzij handige software. Dankzij de tijdsbesparing die je kunt realiseren met deze software houd je meer tijd over voor je voor gasten.

 • sonix

  Sonix

  Sonix is ​​de beste audio-transcription software online.Met de toonaangevende, spraak-naar-tekst algoritmen zijn audio & video bestanden makkelijk te converteren naar tekst in een paar minuten. Sonix transcribeert podcasts, interviews, toespraken en andere zaken die van spraak naar tekst geconverteerd moeten worden.

 • spamfighter

  Spamfighter

  SPAMfighter is een wereldwijde leverancier van state-of-the-art computer, mobiele en server nut en security producten aan miljoenen gebruikers uit 235 landen. Ideale software om jouw zakelijke netwerk of computer te beschermen tegen aanvallen van buitenaf.

 • splinnt

  Splintt

  Splintt biedt e Learning op maat plus kant-en-klare online trainingen. Splintt kan een volledig digitaal leerprogramma ontwikkelen en ook losse e-onderdelen, zoals eLearning modules, micro-learnings, films en animaties aanbieden.

 • spont

  Spont

  Spont.cash is kassasoftware die speciaal is ontwikkeld voor de iPad. Ook het design van de website en app hebben wel wat van het design van Apple zelf weg. Deze kassa software lijkt daarmee goed te passen bij jonge en creatieve startups. Spont is zowel geschikt voor Horeca als retail en biedt een aantrekkelijke gratis proefperiode waarin je het product uitgebreid kunt testen. In de beginperiode kun je het product gratis blijven gebruiken totdat je over de 100 bestellingen heen gaat, dan stroom je het volgende pakket in. Spont is met name geschikt voor kleinere horecazaken die niet de behoefte hebben aan complete tafelplannen.

 • sportbitmanager

  SportbitManager

  Agenda- en ledenadministratie softwarepakket SportBit Manager ontzorgt je bij het runnen van een fitnessorganisatie. SportBit manager wordt gebruikt in disciplines zoals:
  CrossFit, Bootcamp, Personal Training, Yoga, Boxing, Krav Maga en Judo. Het is all-in-one software waardoor je efficiënter kunt werken op het gebied van: training- en workout management, planning, (automatische) betalingen, ledenadministratie, retentiebeleid en meer. SportBit Manager heeft een vestiging in Oud Gastel (nabij Roosendaal).

 • spotler

  Spotler

  Spotler is een Nederlands bedrijf dat geavanceerde e-mail marketing automation aanbiedt. Een groot voordeel van Spotler is dat ze je met hun support team in het Nederlands kunnen helpen. Ze hebben zelfs een persoonlijke coach. Hiermee kun je de e-mail marketing gezamenlijk tot een succes brengen. Ook als je er zelf misschien niet al teveel kennis van hebt.

 • studytube

  Studytube

  Het Studytube leerplatform is dé leeroplossing voor het ontwikkelen, verspreiden en afstemmen van kennis binnen organisaties.

 • sumatrasoftware

  Sumatrasoftware

  Sumatra Rapportage Software maakt gegevens uit operationele processen compleet, Real Time en interactief beschikbaar, zo krijg je overzicht door inzicht. Sumatra interactieve rapportage software geeft het beste inzicht in Exact Software en Microsoft Dynamics.voor ✓ Microsoft Dynamics NAV / BC ✓ Exact Globe ✓ Exact Synergy. Operational Intelligence biedt compleet inzicht.

 • superoffice

  Superoffice

  SuperOffice is al meerdere keren bekroond als meest gebruiksvriendelijke CRM software en wordt dagelijks door meer dan 150.000 personen gebruikt. Met de CRM van SuperOffice biedt je de beste oplossing om klanten te vinden, binnen te halen en te behouden. Klantrelatiebeheer.

 • swipedon

  SwipedOn

  SwipedOn gelooft in het bieden van een bezoekersbeheer systeem dat gemakkelijk te gebruiken en stressvrij is, zodat iedereen zich binnen jouw organisatie zich kan concentreren op de organisatie zelf.

 • tableau

  Tableau

  Met de business intelligence software van Tableau wordt het mogelijk je data te visualiseren. Door het visualiseren van je eigen data kan je het potentieel van je eigen bedrijf en mensen beter benutten. Tableau is het analyse platform wat je daarbij kan helpen. Van samenwerking, tot data prepping tot analytics en content discovery.

 • talmundo

  Talmundo

  Talmundo is een werknemer onboarding oplossing die erop gericht is om betrokkenheid, productiviteit en retentie kan verhogen.

 • telforce

  Telforce

  Inbound & Outbound Callcenter Software: De Telforce dialer callcenter software is als beste getest en is geschikt voor outbound en inbound blended klantcontact.

 • thoughtfarmer

  Thoughtfarmer

  ThoughtFarmer is intranet software die de betrokkenheid van medewerkers verhoogt en zowel de productiviteit als het kennismanagement verbetert. Door een demo aan te vragen kun je kennis maken met deze software.

 • tma

  TMA

  TMA is een organisatie die verbindt. Voornamelijk op het gebied van talentontwikkeling, competenties en carrière. TMA heeft verschillende Software pakketten die dan ook allemaal de naam “TMA”dragen om alles net iets minder overzichtelijk te maken. Deze software pakketten kunnen organisaties helpen op het vlak van Talent Management, Competentiemanagement en Beoordelingen van Medewerkers. Zelf vinden wij de site wat onduidelijk, wat zonde is voor een partij met zoveel klanten, oplossingen en software oplossingen.

 • todoist

  Todoist

  ToDoIst is de to-do-lijst app voor het organiseren van je werk en privé. Geprezen door onder andere TheVerge en Alstu.nl. Met ToDoIst zorg je ervoor dat je werk en privé netjes georganiseerd is en dus onder controle zodat jij sneller en efficiënter kan werken. Op deze manier heb je grip op je werk en je taken en heb je alles onder controle. Ideale app voor taakmanagement en Projectmanagement, voor werk en thuis. Met ToDoIst kan je het werk verdelen, taken delegeren, notificaties instellen en notities en opmerkingen op taken toevoegen. Leuke extra functies zoals ToDoIst Karma waarmee je kan ‘levelen'.

 • Topdesk

  Topdesk

  TOPdesk biedt en eenvoudige service management oplossing voor IT-, FM- en HR-problemen. Maar dat is niet alles, TOPdesk is veel meer dan software. Ze hebben ruim 600 service management specialisten in 10 landen om te helpen om diensten uitstekend te maken.

 • trainingpeaks

  Trainin

  Training Peaks is software gericht op atleten en coaches. De software blinkt uit in het creëren van gepersonaliseerde trainingsschema's. De software is gratis te proberen waardoor je kunt kijken of het iets voor jou is als atleet of als coach.

 • trakstar

  Trakstar

  Trekstar kan ieder bedrijf op verschillende manieren helpen met productieve software. Je moet denken aan Prestatiebeheer, Software voor Functioneringsgesprekken, Betrokkenheid voor Medewerkers, Doelbeheer, Opvolgingsplanning en 360 graden feedback tools. Al deze tools tesamen zorgen voor vernieuwende prestatie-evaluatie systemen. Wil je als organisatie professioneel met jouw werknemers aan de slag gaan dan zijn de HR pakketten van Trakstar de ideale oplossing.

 • trello

  Trello

  Trello is een product van Atlassian en helpt bij projectmatig werken. Te integreren met bijvoorbeeld Slack en door het werken met borden. Makkelijk te gebruiken, veelzijdig en niet onbelangrijk: het kan gratis gebruikt worden. Door de verschillende koppelingen ideale team software. Door middel van kaarten, labels en eigenaren aan projecten toe te wijzen werk je met Trello efficiënter en doelgerichter.

 • tribecrm

  Tribe CRM

  Tribe is het alles-in-één CRM systeem waarmee je het beste uit jouw onderneming kan halen. In de software van Tribe vind je alles wat je nodig hebt om online samenwerken nog makkelijk te maken. Met een paar klikken en zonder code optimaliseer jij je CRM omgeving en met de helpdesk service van Tribe zit je gebakken. Tribe CRM is ontwikkeld in Nederland. Tribe CRM biedt een alles in een oplossing voor onder meer verkoop, time management, Projectmanagement, facturatie, e mail campagnes, data opslag, relatiebeheer en meer.

 • truqu

  Truqu

  TruQu borgt het volledige performance management proces. Managers hebben continu inzicht in de groei van medewerkers en worden ontzorgd door structuur en overzicht in doelen en feedback. Je moet bij dit performance management denken aan: Inzicht in prestaties van medewerkers, ritme en structuur in doelstellingen en feedback, goede gesprekken tussen medewerkers en managers. Deze software dekt echt alle aspecten waar een moderne HR organisatie aan moet voldoen.

 • tss

  TSS

  TSS is al meer dan 30 jaar een toonaangevende leverancier op het gebied van totaaloplossingen voor digitale visuele communicatie. TSS maakt voornamelijk gebruik van het product Evado: Een geavanceerd platform voor digitale visuele communicatie.

 • ultimo

  Ultimo

  Met Ultimo Lite professionaliseer je administratieve handelingen van de afdeling facilitaire dienstverlening. Ultimo Facility Management Lite is laagdrempelige en gebruiksvriendelijke software van Nederlandse bodem.

 • userlike

  Userlike

  Userlike helpt om klanten te winnen via messaging kanalen. Zo kun je denken aan software voor website chats, chatbots, customer messaging, whatsapp en meer. Een groot voordeel van Userlike is dat ze producten hebben die het ook op de Nederlandse markt goed doen.

 • viadesk

  Viadesk

  Viadesk Social Intranet verbindt mensen, informatie en processen. De gebruiksvriendelijke platform om te communiceren, samenwerken en kennis delen.

 • virtuagym

  VirtuaGym

  Virtuagym is software die zowel voor persoonlijk gebruik werkt, als voor ondernemingen. De software kan namelijk ook helpen bij het trainen van de leden van jouw sportschool.

 • visionmetrics

  Visionmetrics

  Maak gemakkelijk 360 graden feedback onderzoeken aan in minuten voor managers, en teams van uw hele bedrijf. Deze tool is snel en intuïtief inzetbaar. Als u een hekel heeft aan complexiteit kan deze tool zich juist de eenvoudige setup onderscheiden van de andere tools in deze categorie. In Nederland is VisionMetrics gevestigd in het WeWork kantoor op de Weteringschans 165 in Amsterdam.

 • visma

  Visma

  Visma is een toonaangevende Europese leverancier van essentiële software voor bedrijven van elke omvang. Met Visma kun je onder meer online boekhouden en factureren (Visma eAccounting) maar ook projectmanagement tools en financieel beheer software vallen onder de paraplu van Visma. Visma heeft de afgelopen jaren ook naam gemaakt als hoofdsponsor van de Wielerploeg Jumbo-Visma. Visma heeft een gezonde focus op het maken van een slim boekhoudpakket voor ondernemers. Heerlijk eenvoudig online boekhouden.

 • visma raet

  Vismaraet

  Bij Visma Raet staat de medewerker centraal. Niet alleen in de ontwikkeling van producten en diensten, maar ook wanneer het gaat om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het gaat niet alleen om winst maar ook om de mensen en de omgeving, met deze mindset wil Visma Raet de nummer #1 HR en Payroll partner zijn van Nederland. Met dus ook software die aansluit op 360 graden feedback tools.

 • werktijden

  Werktijden.nl

  Maak het werkrooster van jouw organisatie effectiever en efficiënter met de software van Werktijden.nl. Het kan voor sommige bedrijven een enorme puzzel zijn om werkroosters in elkaar te zetten. Met deze software gaat dit een stuk makkelijker en blijft er overzicht. Daarnaast voorkomt de software dat er fouten ontstaan zodat er geen last-minute gaten in het rooster hoeven worden opgevuld.

 • winkwaves

  Winkwaves

  Winkwaves is de organisatie achter de software die Harmonics wordt genoemd. Harmonics biedt een digitale werkomgeving voor organisaties, verenigingen en communities. Binnen deze werkomgeving staat kennis delen, samenwerken en verbinden centraal. De doelgroep van de software zijn zowel grote als kleine bedrijven die zowel nationaal als internationaal kunnen opereren.

 • wizportal

  Wizportal

  Het cliëntvolgsysteem WIZportal online is geschikt voor iedereen die te maken heeft met het begeleiden van cliënten.

 • yvifamily

  Yvifamiliy

  YviFamily maakt projectmanagement software voor zakelijke dienstverleners in het mkb en andere bedrijven. Binnen YviFamily bestaan er verschillende tools, zoals Corpex en Ruby, die je helpen met controle te krijgen over projecten. Met de Projectmanagement software van YviFamily heb je meer grip op processen in de maakindustrie. Met de verschillende tools van de YVI application family krijg je meer controle over je projecten, heb je meer inzicht in je bedrijf en projecten en wordt samenwerking in en aan projecten een stuk makkelijker. YviFamily is een Nederlands bedrijf dat is gevestigd in Eindhoven.

 • Zendesk-logo

  Zendesk

  Zendesk is een bekende internationale softwarepartij voor support, sales en klantbetrokkenheid en is geschikt voor verschillende bedrijfstakken en ondernemingen van klein tot groot. Zendesk biedt producten als Live-chat, geïntegreerde klantenservice, callcenter software, Sales & CRM oplossingen en meer.

 • zoho

  Zoho Desk

  Beheer een hele organisatie met Zoho's app pakket met online productiviteitstools en SaaS-applicaties. Zoho biedt de volgende producten: CRM Plus, Workplace, Finance Plus, IT-beheer en People Plus. Doordat ze voor zoveel onderdelen binnen een bedrijf een oplossing bieden, is Zoho met name geschikt voor bedrijven die veel van hun processen in één systeem willen managen.