Virtuele Tour Software

Toont alle 9 resultaten

 • 3dvista

  3dvista

  3DVista biedt software waarmee je panoramafoto's, professionele virtuele tours en 360-graden video's te maken. 3DVista is de vertrouwde partner van makelaars, fotografen en bedrijven in meer dan 70 landen. Compatibel met elke camera (DSLR, Ricoh Theta, Samsung Gear 360 etc.) en VR-headsets (Samsung Gear VR, Oculus Rift, karton etc.). Bij 3DVista krijg je ook E-Learning pakketten en training tours.

 • animoto

  Animoto

  Met Animoto Video Maker maak en deel je simpel, snel en gratis video's. Door foto's, video's met muziek te combineren creëer je goede professionele video's. Animoto Video Maker helpt je met het boosten van je traffic, je bezoekers te betrekken bij je website en de verkoop van je producten te verhogen. Binnen enkele minuten heb je al je eerste bedrijfsvideo online.

 • cipix

  Cipix

  CIPIX is een internetbureau uit Rotterdam dat professionele Drupal websites beheert, realiseert en onderhoud. Al meer dan 20 jaar expert op het gebied van websites en website beheer. CIPIX is een Nederlands bedrijf dat je bijstaat bij alle stappen van website ontwikkeling. Van concept, naar design en huisstijl tot en met webdevelopment, managed hosting, onderhoud en updates. Na oplevering van diensten is er ook nog ruimte voor advies en ondersteuning. Dus heb je plannen voor een nieuwe website of het vernieuwen van een bestaande website? Dan kan deze Drupal Specialist uit Rotterdam je wellicht helpen.

 • eyespy360

  EYESPY360

  Met het EyeSpy platform is het mogelijk om ​​meeslepende 360 ​​virtuele tours te creëren. Betaalbare, kwalitatief goede tours / rondleidingen snel gepubliceerd

 • gardengnome

  Garden Gnome

  Garden Gnome Software ontwikkelt software voor het maken van interactieve panorama's en 360 graden productfotografie. Virtual Tour en 360º Object Video Software voor jouw bedrijf. Virtuele rondleidingen door en voor jouw bedrijf met de Garden Gnome Software

 • istaging

  iStaging

  Met iStaging haal je software in huis wat je nodig hebt om virtuele rondleidingen voor je bedrijf te creëren. Een kant en klare oplossing voor Google Street View.

 • lapentor

  Lapentor

  Met de Virtual Tour Software van Lapentor is een essentieel hulpmiddel voor alle panorama fotografen. Met Lapentor kun je zelf je 360 graden virtuele tours hosten. Met verschillende hotspots en plugins maak jij je 360 tours nog interactiever. Denk aan gericht geluid, video's, links, notities en bijvoorbeeld lens flares die je kan integreren in je virtuele tours. Met de verschillende extra plugins geef jij je virtuele tour nog meer effecten mee.

 • myfitnesspal

  My360

  MyFitnessPall is een gratis online calorieënteller en dieet plan. Makkelijker afvallen calorie inname bij te houden en te tracken wat je eet en hoe veel stappen je loopt. MyFitnessPall is onderdeel van Under Armour en gaat met name om wat en hoe veel je eet. Door met MyFitnessPall je voeding te loggen en te tracken ben je sneller bij je afval of trainingsdoel. Door middel van de geïntegreerde QR scanner kun je ook snel producten zoeken in de voedingsdatabase met meer dan 11 miljoen producten.

 • seekbeak

  SeekBEak

  Maak Virtual Tours, 360's en interactieve afbeeldingen met SeekBeak, het mobielvriendelijke 360 video platform. Met Seekbeak breng je je content tot leven, creëer je interactieve tours, e-learning cursussen en meer. Met deze Virtual Tour Software maak je eenvoudig live rondleidingen.