jouwweb logo 300x300

Website Software Jouwweb

JouwWeb is erg geschikt als je voor het eerst een website wilt maken. Elementen slepen, foto`s toevoegen, kleuren aanpassen en nog veel meer!

Is een website maken compleet nieuw voor u? Met JouwWeb bouwt u een professionele site in een handomdraai. Is een website maken compleet nieuw voor u? Met JouwWeb bouwt u een professionele site in een handomdraai.

icoonProductdetails

Begin Prijs € 8 / Maand
Zie prijs details
Gratis Versie  Ja
Gratis Uitproberen Ja, probeer gratis
Training Video's
Online Helpcentrum
Support Contactformulier

icoonDetails Verkoper

Ook Beschikbaar Als Webshop maken
URL Bedrijf jouwweb.nl
Hoofdkantoor Nederland

icoonWebsite maken met JouwWeb

JouwWeb is een website maker voor mensen zonder kennis van het bouwen van websites. De gemaakte software neemt namelijke alle moeilijke onderdelen van het website bouwen uit handen. Daardoor kunt u zich focussen op het design door elementen te slepen en kleuren aan te brengen.

Ideaal voor starters

Aantrekkelijk geprijsd

Zeer gebruiksvriendelijk

Gratis te proberen

icoonOndernemingsvormen die passen bij deze software

Starters & ZZP'ers 0
MKB (2 tot 10 FTE) 0
MKB ( 11 tot 50 FTE) 0
Grote Organisaties 0

Website Software Jouwweb Review

De online wereld maakt een groot deel uit van ons leven. Dat geldt voor zowel particulieren als bedrijven. Hoewel het voor mensen niet altijd nodig is om een website te hebben, is het voor bedrijven een must. Vaak zien we toch dat veel mensen gewoon een site willen hebben om een verhaal te vertellen, of om ervaring op te doen met de online wereld. Wat je reden ook is, met JouwWeb maak je in een handomdraai een website. En het is veel eenvoudiger dan veel andere website makers. Webwinkel nodig? Ook dat kan met JouwWeb. Meer info hierover vind je hier.

Website maken met JouwWeb

Via JouwWeb kun je eenvoudig een website starten. Zowel particulieren als bedrijven maken handig gebruik van deze software. JouwWeb is namelijk ontwikkeld om zo eenvoudig als mogelijk een professioneel ogende website te maken. Hoe het werkt hebben ze ook uitgelegd in een handige video.

Als je aan de volgende kenmerken voldoet, is het gratis proberen en testen van JouwWeb zeker de moeite waard:
  • Een klein budget
    Niet al teveel willen besteden aan een website en eerst proberen om dit zo voordelig mogelijk voor elkaar te krijgen
  • Je hebt beperkte of zelfs geen technische kennis
    Met deze software is het werken aan je website heel eenvoudig en daardoor heel leuk! Je hoeft niet in de computertaal aan de slag.
  • Je hebt geen webdesign ervaring
    Omdat je uit tal van zogenaamde templates kunt kiezen, neemt JouwWeb heel veel uit handen. Je hoeft daarom geen webdesigner te zijn om er iets moois van te maken.

ZakelijkeSoftware.com tip:
We raden zeker aan om flink wat tijd te besteden aan het bouwen van je site. Hoe meer werk en creativiteit je er aan het begin in steekt, hoe meer waarde je hebt voor de langere termijn. Als een website eenmaal staat, is het namelijk vaak iets dat weer naar de achtergrond verdwijnt. Het lijkt in die zin wel op het klussen aan je huis. 

We hebben het natuurlijk ook zelf geprobeerd!

Nadat je je website naam, je e-mailadres en een wachtwoord hebt ingevuld kun je direct aan de slag. Wij testten de gratis versie en die bevalt goed. Het is erg eenvoudig om elementen te verslepen en om er iets moois van te maken. Zeker als je nog nooit iets met een website hebt gedaan is dit prettig werken. We raden aan om standaard te starten met de gratis versie. Hierin kun je net zo lang bouwen tot je tevreden bent met het resultaat (of niet), hierna kun je altijd nog besluiten om voor de betaalde versie te gaan. Het is dus eigenlijk eerst een kwestie van spelenderwijs iets moois maken in de websitebouwer.

Uiteindelijk is de betaalde versie wel een must, omdat je een .nl domeinnaam wilt hebben. Anders staat je site namelijk als subdomein op .jouwweb.nl (bijv: websitenaam.jouwweb.nl). Zeker op de langere termijn en met het oog op de vindbaarheid in Google, is het verstandig om voor de .nl te gaan. Dit is in het begin gratis, maar daarna betaal je €8,- per maand.

Een testje om te kijken of rood misschien mooi kleurt bij het fjord, maar eigenlijk vinden we van niet. (klik om te vergroten)

 

JouwWeb kosten voor Nederlandse gebruikers

Er zijn 3 verschillende pakketten te kiezen bij JouwWeb:

De gratis versie is goed als je wat wilt oefenen met het bouwen van een website of als je serieus gaat bouwen om later over te stappen op ‘Pro'. Want wat ons betreft heb je Pro zeker nodig op het moment dat je enigszins serieus live gaat met je website. Het Business pakket is geschikt als je meerdere e-mailadressen wilt hebben, een wat grotere webwinkel wilt starten of als je veel met video wilt gaan werken. Hier zal je vanzelf op uitkomen als je merkt dat je aan de limieten zit van de Pro account. Wij verwachten echter dat de meeste mensen het Pro pakket zullen kiezen.

Functies en koppelingen van JouwWeb website pakket

JouwWeb heeft meerdere extra services ingebouwd. We hebben er een paar uitgepikt:

Webwinkel

JouwWeb is ook geschikt als webwinkel. Ze zorgen voor een soepel lopend betaalproces dankzij de integratie van verschillende betaalmethodes. Daarnaast kun je meerdere verzendmethodes kiezen zoals PostNL, DHL, UPS of DPD.

Google optimalisatie

Naast dat JouwWeb geschikt is gemaakt voor webwinkels, is jouw site ook meteen geschikt en vindbaar in Google. Search Engine Optimization (SEO) wordt dat ook wel genoemd. Daar moet je zelf ook nog wel wat aan doen, maar JouwWeb geeft je in ieder geval een goede basis met het platform.

Statistieken

Als je de Pro of Business versie kiest, krijg je toegang tot de statistieken van de site. Zo kun je bijhouden hoeveel bezoekers de website heeft en naar welke pagina's ze gaan.

Gebruiksvriendelijkheid

De software is beslist gebruiksvriendelijk te noemen. En we verwachten dat je met een beetje oefenen een heel eind moet kunnen komen in het designen van jouw perfecte site. Mocht je toch vast komen te zitten is er een e-mail helpdesk. Ze bieden geen telefonische ondersteuning.

Conclusies over JouwWeb

JouwWeb is ideaal wanneer je wilt starten met een website en niet over heel veel technische kennis beschikt. We vinden het een groot voordeel dat je uit zoveel designs kunt kiezen die vervolgens weer compleet aanpasbaar zijn. En dat laatste gaat kinderlijk eenvoudig. De kunst is alleen om het allemaal kloppend en harmonieus bij elkaar te krijgen, en daarin ben je vaak enkel geremd door je eigen creativiteit. Wij zouden het gewoon gratis proberen.

JouwWeb ervaringen

Onderstaand bieden we je de mogelijkheid om een JouwWeb recensie achter te laten! Hoe is het JouwWeb website pakket jou bevallen? Zou je deze websitesoftware aanraden aan andere bedrijven en particulieren? Mocht je zelf nog geen gebruik hebben gemaakt van JouwWeb, dan kun je hieronder recensies van andere gebruikers lezen.

Conclusie JouwWeb

Het drag-and-drop systeem van JouwWeb is de eenvoudigst werkende webshop software die wij gezien hebben. De website kan niet alleen eenvoudig opgebouwd worden door elementen te verslepen, maar de webshop kan ook nog eens zonder enige moeite geconfigureerd worden (betaalmethoden en verzendmethoden en dergelijke). Er is dus echt helemaal geen technische kennis nodig om een webshop via JouwWeb te bouwen. Daarnaast is JouwWeb ook erg scherp geprijsd en kun je het momenteel zelfs 3 maanden gratis uitproberen!

Bovendien is JouwWeb actief in ontwikkeling. Dit zorgt er onder andere voor dat er veel verbeteringen doorgevoerd worden en dat het systeem zich uit blijft breiden. Deze verbeteringen blijven ook door consumenten niet onopgemerkt. Inmiddels heeft JouwWeb namelijk ruim 11.000 betalende klanten en wordt de klantenservice op Trustpilot beoordeeld met gemiddeld een 9,0. Dit is een extra bevestiging dat onze positieve ervaring tijdens de JouwWeb review niet alleen door ons ervaren wordt.

Als je een erg uitgebreide webshop wil starten, met veel koppelingen met andere systemen en een geavanceerde backoffice, dan is JouwWeb niet de ideale partij. Wil je echter op een prettige manier een niet al te uitgebreide webshop starten, dan is JouwWeb een absolute aanrader!